Çevirmen
    3,7
    Çevirmen hakkında görüşlerin ?

cagladyy
    cagladyy

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence hiç güzel bi film deildi beni sarmadı
    Seyhan D.
    Seyhan D.

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Kişi performansı olarak iyi olabilir ama filmin genelinde pek birşey yok bence.
    semih1311
    semih1311

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Film daha inandırıcı ve zekice bir senaryoyla çekilseydi,bu kadroyla daha iyi işler başarılabilirdi.Daha iyi bir film yoksa izlenebilir.
    miramus
    miramus

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Sırf Nicole Kidman'a hayranlığım ve oyunculuğunu beğendiğim için filme kötü diyemiyorum ama bu kadar iyi oyunculara konunun daha inandırıcı, etkileyici olması gerekirdi..;)
    kaganpinar
    kaganpinar

4 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Filmde oyunculuk güzel olabilir ama konusu bana o kadar çekici gelmedi. Yine de daha iyi bir seçeneğiniz yoksa izlenebilir.
    fidelio82
    fidelio82

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Nicole Kidman'ın oynadığı bir film olduğunu gözönünde bulundurursak beni çok da etkileyemedi bu film. Nicole Kidman çok daha iyi filmlerde oynamalı. Senaryo pek heyecan verici değil, ve de üzerine kurulmuş olduğu hikaye, yani afrika kıtasında ismi duyulmamış bir ülkenin iç siyasetinde yaşanan problemlerin vs. izleyicinin pek ilgisini çektiğini sanmıyorum. Nicole gibi süt beyaz bir sarışının da afrikanın bir köşesindeki bir ülke için terörist eylemlere katılıyor olması ve bu davaya başkoymuş olması da biraz sahte olmuş. Kısacası Nicole bu senaryoya uymamış. (6,5/10)
    jeyjey83-2
    jeyjey83-2

29 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    bana sıradan bi film gibi geldi ikinci bölümde bi kaç sahne haric etkilendim dersem yalan olur..amaç film izlemekse izlenebilinir ama çok şey beklemeyin filmden.....
    haylan-18
    haylan-18

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Filmin ilk başları çok iyi fakat ilerledikçe vasatlaşıyor. filmi ne çekilen mekan ne de başrol oyuncuları sıradanlıktan kurtara bilmiş.emek var ama daha çok konu üzerinde çalışılsaymış daha güzel bir film olurmuş.kısaca izlesenizde izlemesenizde kaybedebileceğiniz hiç birşey yok.Tabii nicole hayran değilseniz.
    kaankarsan
    kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Pollack olduğu için "the firm" ile aynı gerilim sırlarını taşıyan bir film.. İyi, sağlam bir seyirlik..(6/10)
    verbalkint92
    verbalkint92

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Yaklaşık 5-6 yıldır film yapmayan Pollack’ın filmini merakla bekliyordum.Beklentilerimin altında buldum filmi.Film Pollack’ın politik gerilime yatkın stiline tamamen uygun bir öykü içermesine ragmen, önceki filmlerdeki ustalığına hiç mi hiç yaklaşmıyor.Filmdeki ritm bozuklugu bariz biçimde ön planda.Fevkalade karakter calışmalarına ragmen senaryonun olaya yogunlaşamamasından dolayı saglam bir politik-gerilim demek bir hayli zor.
    caneri16
    caneri16

31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    oldukca basıt bı fılm..ıkı dew oyuncunun oynamasına bıle gerek yoktu..farklı bı yonu olmayan bı fılm.
    captaintox
    captaintox

8 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsun elde güzel bir senaryo yok izledikten sonra bu filmi kime bağışlayabilirim (kimsede almazki şimdi bunu) dediğiniz filmlerden.kesinlişkle arşivlik değil. sonuna kadar sabredebilecekmisiniz o bile meçhul.
    alici-utku
    alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    sidney pollack&sean penn&nicole kidman üçlüsü harika.bu kimya çok tutmuş.film başarılı bir dram-aksiyon örneklerinden.sinemada izlenecek bir film.kesinlikle para ve vakit kaybı değil.
    e-dione
    e-dione

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    umduğumu bulamadım bu filmden.sean pean inanılmaz bir adam.nicole kidman'ın son dönemdeki filmlerini de çok beğenmiştim.ama bu filmde ikisini de bulamadım.oyunculukları çok yetersizdi bence.
    mertdemirer
    mertdemirer

24 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    Oyuncuların performansı çok güzel sdyney pollack uzun bir aradan sonra çok güzel bir filmle dönmüş.Konusu ve sonu alışılmılın dışında kısacası kaçırılmaması gereken bir film