Sırf Nicole Kidman'a hayranlığım ve oyunculuğunu beğendiğim için filme kötü diyemiyorum ama bu kadar iyi oyunculara konunun daha inandırıcı, etkileyici olması gerekirdi..;)
Nicole Kidman'ın oynadığı bir film olduğunu gözönünde bulundurursak beni çok da etkileyemedi bu film. Nicole Kidman çok daha iyi filmlerde oynamalı. Senaryo pek heyecan verici değil, ve de üzerine kurulmuş olduğu hikaye, yani afrika kıtasında ismi duyulmamış bir ülkenin iç siyasetinde yaşanan problemlerin vs. izleyicinin pek ilgisini çektiğini sanmıyorum. Nicole gibi süt beyaz bir sarışının da afrikanın bir köşesindeki bir ülke için terörist eylemlere katılıyor olması ve bu davaya başkoymuş olması da biraz sahte olmuş. Kısacası Nicole bu senaryoya uymamış. (6,5/10)
bana sıradan bi film gibi geldi ikinci bölümde bi kaç sahne haric etkilendim dersem yalan olur..amaç film izlemekse izlenebilinir ama çok şey beklemeyin filmden.....
Filmin ilk başları çok iyi fakat ilerledikçe vasatlaşıyor. filmi ne çekilen mekan ne de başrol oyuncuları sıradanlıktan kurtara bilmiş.emek var ama daha çok konu üzerinde çalışılsaymış daha güzel bir film olurmuş.kısaca izlesenizde izlemesenizde kaybedebileceğiniz hiç birşey yok.Tabii nicole hayran değilseniz.
Yaklaşık 5-6 yıldır film yapmayan Pollack’ın filmini merakla bekliyordum.Beklentilerimin altında buldum filmi.Film Pollack’ın politik gerilime yatkın stiline tamamen uygun bir öykü içermesine ragmen, önceki filmlerdeki ustalığına hiç mi hiç yaklaşmıyor.Filmdeki ritm bozuklugu bariz biçimde ön planda.Fevkalade karakter calışmalarına ragmen senaryonun olaya yogunlaşamamasından dolayı saglam bir politik-gerilim demek bir hayli zor.
Oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsun elde güzel bir senaryo yok izledikten sonra bu filmi kime bağışlayabilirim (kimsede almazki şimdi bunu) dediğiniz filmlerden.kesinlişkle arşivlik değil. sonuna kadar sabredebilecekmisiniz o bile meçhul.
sidney pollack&sean penn&nicole kidman üçlüsü harika.bu kimya çok tutmuş.film başarılı bir dram-aksiyon örneklerinden.sinemada izlenecek bir film.kesinlikle para ve vakit kaybı değil.
umduğumu bulamadım bu filmden.sean pean inanılmaz bir adam.nicole kidman'ın son dönemdeki filmlerini de çok beğenmiştim.ama bu filmde ikisini de bulamadım.oyunculukları çok yetersizdi bence.
Oyuncuların performansı çok güzel sdyney pollack uzun bir aradan sonra çok güzel bir filmle dönmüş.Konusu ve sonu alışılmılın dışında kısacası kaçırılmaması gereken bir film