ya ben niye pek begenmedim bu filmi bana pek hoş gelmedi ama içinde nicole kidman var ben ona aşık oldugum için pek fazla kötülemek istemiyorum filmi :)) izleyin güzel güzel...
filmin başında güzel bir film galiba dediğim oldu ama zamanla konu ilerledikçe yine klasik amerikan katil kim filmlerinden biri olduğunu anladım bana çok sıkıcı geldi izlemeye değecek bir film değil,filmin tek artısı sean penn gerçekten çok iyi ve çok kazrizmatik bir aktör...
izlediğim en sıkıcı filmlerden birisi.kadroya bakıp aldanmamak gerekli.ne sean penn ne de nicole kidman kurtaramamış filmi neredeyse uyuyacaktım.kötü bir film izlemeye deymez 1/10
bazı filmler vardır.meraktan izlersiniz ama bilirsinizki bu film pahalı kadrosuna rağmen izlesem,izlemesem fark etmez kategorisindendir.işte çevirmen.beklentilerin çok olmadığı bir seyirle izlenmesi gereken 1 hafta içerisinde farkında olmadan unutulan bir film.az önce nicole kidman diskografisine bakarken gözüme çarpmış ve aaa ben bu filmi izlemiştim dedirten film.ama tüm bu söylediklerime rağmen kötü bir film değil.sadece çok sıradan.
Ben şimdi görünce hatırladım bu filmi seyrettiğimi. Benim gibi filmografi hafızası güçlü biri unutuyorsa silik demek ki... Ne yapalım, gerçekler acıdır.
hakikaten çok sağlam film. şu afrika hikayesi çok etkileyici. intikam üzerine . dolu dolu bir film filmde biraz howard hawks izleri gördüm. ama başarılı . tavsiye edilir