Çevirmen
3,7

istanbulkadir
istanbulkadir

2 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Konusuyla, oyunculuklarıyla, müziğiyle harika bir film. Sıradan bir film diye bakılacak bir film nasıl olurmuş görün derim.
Plagueis
Plagueis

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en sıkıcı filmlerden birisi.kadroya bakıp aldanmamak gerekli.ne sean penn ne de nicole kidman kurtaramamış filmi neredeyse uyuyacaktım.kötü bir film izlemeye deymez 1/10
drema
drema

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ben şimdi görünce hatırladım bu filmi seyrettiğimi. Benim gibi filmografi hafızası güçlü biri unutuyorsa silik demek ki... Ne yapalım, gerçekler acıdır.
kaankarsan
kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Pollack olduğu için "the firm" ile aynı gerilim sırlarını taşıyan bir film.. İyi, sağlam bir seyirlik..(6/10)
gskaltay
gskaltay

16 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
oyuncu kalitesi süper ama film için aynı şeyleri sölemek zor bence sıradan bir film ama gidip görmekte yarar var!!!
verbalkint92
verbalkint92

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yaklaşık 5-6 yıldır film yapmayan Pollack’ın filmini merakla bekliyordum.Beklentilerimin altında buldum filmi.Film Pollack’ın politik gerilime yatkın stiline tamamen uygun bir öykü içermesine ragmen, önceki filmlerdeki ustalığına hiç mi hiç yaklaşmıyor.Filmdeki ritm bozuklugu bariz biçimde ön planda.Fevkalade karakter calışmalarına ragmen senaryonun olaya yogunlaşamamasından dolayı saglam bir politik-gerilim demek bir hayli zor.
iste-budur
iste-budur

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır.meraktan izlersiniz ama bilirsinizki bu film pahalı kadrosuna rağmen izlesem,izlemesem fark etmez kategorisindendir.işte çevirmen.beklentilerin çok olmadığı bir seyirle izlenmesi gereken 1 hafta içerisinde farkında olmadan unutulan bir film.az önce nicole kidman diskografisine bakarken gözüme çarpmış ve aaa ben bu filmi izlemiştim dedirten film.ama tüm bu söylediklerime rağmen kötü bir film değil.sadece çok sıradan.
hellboy87
hellboy87

23 Nisan 2005 tarihinde eklendi
filme bugün gittim.gerçekten güzel.nicole kidman hayranları kaçırmasın ztn.Sean Pennle iyi bi ikili oluyorlar.Bu arada lisanı da yakışmış hani nicole’ye.Otobüs sahnesi mükemmel.Tavsiye ediyorum.
oksijen78
oksijen78

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin başında güzel bir film galiba dediğim oldu ama zamanla konu ilerledikçe yine klasik amerikan katil kim filmlerinden biri olduğunu anladım bana çok sıkıcı geldi izlemeye değecek bir film değil,filmin tek artısı sean penn gerçekten çok iyi ve çok kazrizmatik bir aktör...
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya ben niye pek begenmedim bu filmi bana pek hoş gelmedi ama içinde nicole kidman var ben ona aşık oldugum için pek fazla kötülemek istemiyorum filmi :)) izleyin güzel güzel...
Eren Yenigün
Eren Yenigün

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir senaryoya sahip bi film ancak başlarda olan o etkileyici sahnelerden dolayı farklı ve ilginç şeyler beklerken, daha farklı gelişiyor olaylar ama vasat denilemeyecek kadar iyi bi filmdi sadece dram yönü çok zayıftı, gerilimin kıvamını da tam tutturamamışlar..o yüzden favorim deil ama 10/8 verdim...
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
sidney pollack&sean penn&nicole kidman üçlüsü harika.bu kimya çok tutmuş.film başarılı bir dram-aksiyon örneklerinden.sinemada izlenecek bir film.kesinlikle para ve vakit kaybı değil.
haylan-18
haylan-18

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmin ilk başları çok iyi fakat ilerledikçe vasatlaşıyor. filmi ne çekilen mekan ne de başrol oyuncuları sıradanlıktan kurtara bilmiş.emek var ama daha çok konu üzerinde çalışılsaymış daha güzel bir film olurmuş.kısaca izlesenizde izlemesenizde kaybedebileceğiniz hiç birşey yok.Tabii nicole hayran değilseniz.
darklovedmt
darklovedmt

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
konusu okadar ilgi çekci değil ama oyuncular iyiydi izlesenizde olur izlemesenizde seçim sizin;)
miramus
miramus

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Sırf Nicole Kidman'a hayranlığım ve oyunculuğunu beğendiğim için filme kötü diyemiyorum ama bu kadar iyi oyunculara konunun daha inandırıcı, etkileyici olması gerekirdi..;)