jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
24 Nisan 2006 tarihinde eklendi
bende filmi yeni izledim.Öyle abartılacak bir yanı yok.sıradan çölde geçen bir film.macera biraz da aksiyon var.mantık hataları mevcut.izlemeseniz de birşey kaybetmezsiniz.boş vaktiniz varsada izleyin derim 7/10 saygılar.
Bence sırdan çöl filmlerinden biri..Bazı sahnelerde heyecan ve aksiyon yaratılmaya çalışılmış..Hollwood da böyle yüzlerce film yapılıyor..Evde Dvd de izleyip 1-2 saat vakit geçirebilirsiniz..Ama hepsi o!!
bence film çok güseldi yaratıcı fikirler we sahneler wardı.ilk başları insana sıkıcı geliyor ama filmdeki sahneler hızlanmaya başlayınca daha eğlenceli we ilgi çekici oluyor.Afrikanın coğrafyasına ilgi duyanlar izlemeli bence:)))
Filmi evde ve görüntüleri çok iyi olmayan bir kayıt olarak izlememe rağmen beğendim.Ama sanırım Clive Cusslerin tüm kitaplarını okuduğum için ayrı bir etkisi olsa gerek.Tabi ki kitapta okuduğum ve kafamda canlandırdığım kadar olamaz.En azından çölde sörf(eski uçak) olayına yaklaşmışlar. Karekterlerden Dirk pitt ve Al Giordino kafamda canlandırdıgım karakterden biraz uzaktı.Ama perfonmansları iyiydi.Ama penelope cruz'in filme katkısı berbat ve rolü kavrayamış.Daha doğrus karakter uymuyor.Onu dışında Clive cussler hayranları filmi iyi olsun kötü olsun.Beğeneceklerdir :)
Birçok yerinde fazlaca abartı vs. olsa da sıkmayan, hatta eğlendiren bir film.Esasen oyuncular da da iyi oynamışlar.Tavsiye edilebilecek bir film.Ancak bir filmde derin manalar arayan izleyici grubunu mutsuz eder :)))
filmden öyle dört dörtlük birşey beklemeyin ancak film gidişatı seyre değer olması ve hareketli sahneleriyle iyi sayılacilecek bir yapım .Yani film ne kötü ne de mükemmel denebilecek seviyede aksiyon severler için izlenmesi gereken iyi film en fazla 7-7.5 puanı hakeder.