bende filmi yeni izledim.Öyle abartılacak bir yanı yok.sıradan çölde geçen bir film.macera biraz da aksiyon var.mantık hataları mevcut.izlemeseniz de birşey kaybetmezsiniz.boş vaktiniz varsada izleyin derim 7/10 saygılar.
Film çok daha güsel olabilirdi... Konu ilk başlarda tanıdık gibi gelse de, sonralardan aslında sıradışı olduğunu kabul ettiriyor izleyiciye...Ah bir de penolope cruz biraz daha ii oynasa idi, seyretmeden geçilmeyecek bir film olurdu...
Bence sırdan çöl filmlerinden biri..Bazı sahnelerde heyecan ve aksiyon yaratılmaya çalışılmış..Hollwood da böyle yüzlerce film yapılıyor..Evde Dvd de izleyip 1-2 saat vakit geçirebilirsiniz..Ama hepsi o!!
bence film çok güseldi yaratıcı fikirler we sahneler wardı.ilk başları insana sıkıcı geliyor ama filmdeki sahneler hızlanmaya başlayınca daha eğlenceli we ilgi çekici oluyor.Afrikanın coğrafyasına ilgi duyanlar izlemeli bence:)))
Filmi evde ve görüntüleri çok iyi olmayan bir kayıt olarak izlememe rağmen beğendim.Ama sanırım Clive Cusslerin tüm kitaplarını okuduğum için ayrı bir etkisi olsa gerek.Tabi ki kitapta okuduğum ve kafamda canlandırdığım kadar olamaz.En azından çölde sörf(eski uçak) olayına yaklaşmışlar. Karekterlerden Dirk pitt ve Al Giordino kafamda canlandırdıgım karakterden biraz uzaktı.Ama perfonmansları iyiydi.Ama penelope cruz'in filme katkısı berbat ve rolü kavrayamış.Daha doğrus karakter uymuyor.Onu dışında Clive cussler hayranları filmi iyi olsun kötü olsun.Beğeneceklerdir :)
Birçok yerinde fazlaca abartı vs. olsa da sıkmayan, hatta eğlendiren bir film.Esasen oyuncular da da iyi oynamışlar.Tavsiye edilebilecek bir film.Ancak bir filmde derin manalar arayan izleyici grubunu mutsuz eder :)))
Film baştan sona saçmalıklarla dolu, mantık hatası diyebileceğimiz neredeyse bütün hatalar kullanılmış. Buda filmin değerini büyük ölçüde düşürüyor. Konusu ve işleyişi klişe bir macera filmi olarak ilerliyor. Filmin başından beri ciddi olmayan bir hava mevcut, belki bu filmi eğlenceli kılmak için yapılmış olabilir fakat belli bir süreden sonra izleyicide sıkıntı oluşturuyor. İzleyiciyi biraz bu sıkıntıdan kurtaran kısımlar ise aksiyon sahnelerinin hiç azalmaması. Tamamen 2.sınıf bir macera filmi olması filmi zaman geçirmek için izlemekten yukarı çıkartamamış.
Her aksiyon filminde olduğu gibi bolca abartılı sahne var, ancak film kendi tarzı içinde en iilerden biri. Sıkmıyor, heyecanlı, sürükleyici ve eğlenceli.
cok keyifli ve guzel vakıt gecirmek isteyenlerin izleyecegi bir film kesınlıkle bu kadar düsük bir puanı haketmiyor filmin puanını yukseltmek için ben 10 verdim bence 8 lik bi film