Korkunç Bir Film 4
3,6

egemendag
egemendag

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı özellikle çok komik ve akıcı geçiyor.İkinci bölümde daha çok dünyalar savaşından sahneler olması ve uzun diyaloglar biraz ortalığı sakinleştirmesine rağmen filmi çok beğendim.Komedi filmini bulmaktan zorlandığımız bu günlerde dertlere deva olacak nitelikte...
KogeoM
KogeoM

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
1,5 ay önce izledim ben bu filmi,, gerçekten güldürecek bi kaç sahne var onun dışında fazla elle tutulur bişe yok :( testereyle dalga geçilen kısım hoş olmuş :D
sblatc
sblatc

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok beğendiğim bir bölüm daha:) yanlış bacak hikayesi koparttı beni, testere en sevdiğim filmdir,ama cıvığını çıkarmamışlar çok beğendim:) serinin en iyi bölümüydü bence
alparslan-alpi
alparslan-alpi

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ya film aslında guzel bi film,ama fragmanında filmin en komik yerleri gösterildiği için gülme oranım beklediğimden az oldu.testereyi iyi tilemişler,köy brokebackte eğlenceli anlatıldı,seriye devam edilmeli bence..
damlis
damlis

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu filmle ilgili beklentilerim beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü çok sıkıcıydı aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümeze koyuyolar sonu ne zaman gelicek diye bekledim açıkçası beni çok fazla güldürmedi
thugboy
thugboy

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
izlerken gerçekten çok güldüm. adamlar herşeyi makaraya almış ya filmin sonunda doğan kukla kafalı bebek sahnesinde adeta koptum...
kreb17
kreb17

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çoktandır böyle güzel bir komedi filmi izlememiştim ama film hiç de korkunç değil :S
kennyd
kennyd

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
valla bu serini en iyisi 3. süydü 4. sü 3 e yatişememiş ama gerçekten bayıldığım yerlewrde vardı.özellikle testere sahnesiiiiii
asvelix
asvelix

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
eglenceli bir film izlemeyenler vakit kaybetmeyin izleyin derim ama dalga gecilen filmleri izlemeniz lazim espriler iyi oturmus...
ozgulturemis
ozgulturemis

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
mükemmel olmuş. bence bu serinin en komik filmi. artık komik film izlemeye hasret kaldığımız bir dönemde vizyona girmesi daha güzel oldu. herkese izlemesini tavsiye ederim. eğlence garanti....
pure-33
pure-33

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
Bu film 1'ni 2'sini 3'ünü izledim her sahnesinde kahkadan büğuldum.Eminimki 4. film de süper olur.Bu film'mi yapana teşekkür ediyorum çünkü ben kamadi flim'lerine bayılır bu film'min bir diziye dönüştürülmesini istiyorum 8-9 filmlik bir flim olur inşallah hatta bir televizyon dizisine bile dönüştürülür.Benim söylüceklerim bu kadar iyi seyirler:)
behramx
behramx

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Diğer Serilerinin izlemediyseniz Bu Film Anlıyamasınız. + Son Filmde Biraz anlamınız içinde GırGır Geçen filmlerin hepsini Seyretmeniz Lazım Ben Acaip güldüm
yu-2
yu-2

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kötü deil baya da güldüm ama daha çok filmi ele alablrdi 6/10
aya2002
aya2002

16 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
hala gülüyorum ya, o toplantı sırasında kadının girmesi ve birleşmiş milletlerdeki sahne süperdi gülmekten öldüm. tek kötü yanı kısa yapmıslar bitince keske daha uzun sürseydi diyorsunuz
emirgulay
emirgulay

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar ya filmi izleyince gerçekten hayal kırıklına uğradım serinin en kötü filmi