mahmut-saral
9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
muhteşem. dünyanın en iyi komedi serisi. artık komedi filmlerinin başrol oyuncularına baktığına inanmıyorum zaten. jim carrey falan hikaye film ortada işte... izleyin görün buda yetmesse amerikan pastası o da yetmezse high school high i seyredin. muhteşem filmler hepsi. yalancı yalancı da süper (en iyi j.c. filmi)
Benm en favory komedi filmim zaten Scary movie serisiydi. Genelde çook başarılı filmler 2leme olarak çıktığı için bende 4.sünden ümidimi kesmiştim. 4.filmindende süper bişey bekliyorum ama tabiki dalga geçtiği bazı korku filmlerini izlemediğim için de biraz hayl kırıklığım war ama herşeye ramen güzel olacak bence
önceki filmler kadar güzel hatta biraz daha iyi diğebilirim. bında zucker’in payı var sanırım. anna fari’e ise bayılıyorum. konuk oyuncularla ise film çeşitlenmiş. izlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz. shaq’ın zincirlenme sahnesi ile samara’nın merdivenlerde düşüş sahnesi ise tam seyirlik.
Bence bu filim cok daha zekice hazırlanmıs gülmekten yarıldım ilk 3 filimde cinsellik komedisi cok yoğundu bu filimde ise herr konuyu tee ye alıolar süper
serinin ilk iki filmi gibi deildi zaten üçde bozulmuştu dörte iyice mahvetmişler çok kötüydü bence bu filme gidilmez ewinizde seyretmenizi tavsiye ederim
Bence gayet güzel ve başarılı bir film.3. bölümden sonra serinin en iyisi.Jim Abrahams ve David Zucker kalitesini koymuş ortaya.Absürd komedide senaryo ağır basmak zorunda değil.
Fazla gülünmesi gereken değil ama Sindy'nin saflıkları bakımından süper bir film olmuş. Ama Korkunç bir film 5 çıkacaksa bundan çok daha güzel olmalı bence...