wolkiwolki
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
3’ten sonra en iyisi bu bence. Hatta sıralamak gerekirse en iyiden aşağıya doğru 3-4-2-1 şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bence filmin en büyük kusurlarından biri -tabi buna kusur demek mi gerek bilemiyorum ancak- çoğu espiriyi anlamak için gönderme yapılan filmleri önceden izlemiş olmak gerekiyor.Aksi takdirde çok komik bulunacağını sanmıyorum...
Diğer Serilerinin izlemediyseniz Bu Film Anlıyamasınız. + Son Filmde Biraz anlamınız içinde GırGır Geçen filmlerin hepsini Seyretmeniz Lazım Ben Acaip güldüm
’’Scary Movie’’serisinin hiçbiri film değil aslında.Art arda dizilmiş skeçler bütünü hepsi de.Ama bu skeçlerde kullandığı espriler o kadar bayağı,o kadar iğrenç ki sadece skeç olarak bile değerlendirmeye kalktığımızda yine ’’berbat ötesi’’ bir şey olmaktan öteye geçemiyor bu da diğerleri gibi.
Film, beklediğim kadar güzel çıkmadı. Diğer 3 filmin yanından bile geçemez. Ancak yine bir Scary Movie filmi özelliğini koruyor. Yine de komik ama ben daha fazlasını bekliyordum. Bazı yerlerinde gülmekte biraz da kendimi zorladım. Scary Movie filmi olarak bakmazsak filme fena değildi. Senaryo açısından da filmi beğendim. Bence olayları güzel bağlamışlar. Scary Movie tutkunları kaçırmasın derim ancak seriyi çok sevmeyenler uzak dursun.