Korkunç Bir Film 4
    3,6
    Korkunç Bir Film 4 hakkında görüşlerin ?

Ceren S.
    Ceren S.

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bence 2den sonra serinin en güzel filmi buydu.. Özellikle dünyalar savaşıyla ve testereyle dalga geçtiği yerler inanılmaz komikti.. Kaçırmayın derim. :D
    some-kind-of-monster
    some-kind-of-monster

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    gercekten guzel bir film serinin en begendigim filmi oldu
    dr-
    dr-

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Bu seri bir çılgın cidden :)Şimdi karşılaştırma yapıyoruz doğal olarak ama ben 1 ve 4 arasında çok kaldım..Sanırım şöyle olur benim için 1-4-3-2..Cindy nasıl bir kızsın sen bu ne saflıktır o apayrı zaten de devamı olabilir diye duydum umarım aynı tadı almaya devam edebiliriz..Çok başarılı..
    ferobadici

diğerleri kadar iyi değil
    galatasarayli-90
    galatasarayli-90

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Fazla gülünmesi gereken değil ama Sindy'nin saflıkları bakımından süper bir film olmuş. Ama Korkunç bir film 5 çıkacaksa bundan çok daha güzel olmalı bence...
    dr-samilcakici
    dr-samilcakici

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    diğer serilere göre biraz basit kaçsa da yine de çok komik yapmışlar birçok korku filmiyle dalga geçilmiş yine özellikle işaretler filmiyle çok dalga geçmişler keyifle izlenecek bir komedi. tavsiye edilir...
    Soner Ç.
    Soner Ç.

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Her sahnesi komik,hepsinde bir gonderme var.bence bu seri dunyanın en komik filmlerinin basında geliyo.
    erdiizbul
    erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    yaaa fılm tam bı dalga gecme fılmı her seyle ama cok gusel yaa komık ben cok begendım harbıden ısleyın bresısten tavsıye benım ısledıgım fılmler saglam fılmlerdır yanlıs olmas :)
    Actor-Ums
    Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    serinin en eğlenceli filmiydi neden bilmiyorum bu film yüzünden korku filmlerinden artık haz alamıyorum.
    zybzkrt304
    zybzkrt304

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    serinin en güzel filmi özellikle craig bierko nun oyunculuğuna bu filmle hayran kaldım
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    efsane sahneleri vardı:)serinin bu dördüncü filmi de yine izlenmeye değer ve eğlenceli olmuş.özellikle sonlara doğru tom cruise karakterinin oprah winfrey e katılması,orada ayakkabısını çıkarıp koltuğa yaslaması ve ... evt bu sahneyi tekrar tekrar izlemelisiniz ;).
    darklake
    darklake

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    diğer serilerine göre biraz vasat kalanbi film... filmi izlerken güldüğüm yerler sınırlıdırç.. 6/10
    cbndnz
    cbndnz

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Eğer bir film ardarda çekilmişse o film ya bir şaheserdir ya da bir hayalkırıklığı.Bu film için söylenecek ise hayalkırıklığı.Neden böyle bi film çekme ihtiyacı duyarlar merak ediyorum doğrusu.Vaktiniz varsa izleyin 10/5.