alışılagelmişin dışında bir sahne gösterisi gerçekten begenilesi ancak filmde hiçbir anlam bütünlüğü yok, filmin sonunda oturup "ha böyleymiş meğer" diyeceğimi bekliyorudum ama olmadı, akıl oyunları, fight club özentisi hikayeler uydurmaya çalışmışlar lakin kendilerini küçük düşürmüşler...
herkes güzel diyo iyi bir piskoloji filmi filan demiş ama ben hiç bir şey anlamadım.Şimdiye kadar yüzlerce film izledim ama bu kadar tuhafını ve karışığını görmedim yorumlara akıl sır erdiremedim yarın oturup bir daha seyredicem
sokakta yaşadığınız anlık olaylardan kafanızdan bir hayat hikayesi kurguladınız mı?eminim herkes bunu yaşamıştır. yönetim,kurgu,oyunculuk,görüntü mükemmel...ama günümüzde basit ve yorulmak istemeyen beyinlerden kurulu dünyamızda hak ettiği değeri ne yazık ki görememiş bir film.9/10
Böyle kaliteli bir yönetmenliğe,kurguya,oyunculuğa ve atmosfere öyle basit bir son hiç ama hiç yakışmamış...Filmin sonunu kadrajdan saymazsak çok kaliteli bir film...
Filmi izleyeli çok oldu ama etkisi geçmedi. Bir film arşivcisi olarak, bine yakın filmim var. Hard discimde favorim filmlerimden diye açtığım dosyada duruyor hala. Aklıma geldikçe de o sahnelerini açar izlerim. ilk izlediğimde anlamamıştım. sonra dediğim gibi son sahneleri, beni çok etkiledi. Psikolijiye ilginiz varsa kaçırmayın. not: Filmi kötü eleştiren arkadaşlara; bu filmi karakterin havasına girerek izleyin, o modda değilseniz uzak durun.
DVDsi elime geçeli çok olmuştu filmin, gecikmeli de olsa izledim uzun süredir merak ettiğim Stayi...Stay hakkında rahatlıkla denilebilir ki sinekalitesi üst düzeyde bir film. Yönetmen bir harika, oyuncu performanları süper, kurgu ise kusursuz...Film, basit bir trafik kazası sahnesiyle açılıyor. Gerisinden, izlememiş arkadaşlar olabilir düşüncesiyle bahsetmeyeceğim ancak, oldukça sıradışı bir hikaye anlattığını söylemekle yetineceğim. Ve 'birkaç dakika' bundan daha sıradışı ve ustaca anlatılabilir mi emin değilim...Filmin tek kusuru, benim bu tarz filmlerden hoşlanmıyor olmam. Uzun süredir merak ediyor olsam da izlemek benim açımdan pek mutluluk verici olmadı açıkçası. Biri anlatmış olsa muhtemelen arşivime alır fakat izlemezdim filmi...Psikolojik hikayeleri seven arkadaşlar için bulunmaz bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Aynı tür filmlerden benim gibi ızdırap duyan bir izleyici iseniz uzak durmanızda fayda var filmden. Filmin sonunda feci mutsuz hissettim kendimi :(((
kurgu güzel, oyunculuklar başarılı, yönetmenlik de süper, insanı sürüklüyor...başarılı bir film. özellikle görüntü yönetmenini tebrik etmek lazım, muhteşem sahne geçişlerini takdir ettim tüm film boyunca.sonu insanı hayal kırıklığına uğratıyor, biraz da asıl olayı kavramakta zorlanabiliniyor; ama gerçekten izlenilesi bir görsel şölen. 7/10 tavsiye ediyorum
Film güzel etkileyici. Yanlız Marc Forster filmin izleyenler tarafından zor anlşılması için filmi biraz kasmış. Aslında hiç te zor anlaşılabilecek bir hikayesi yokken yönetmenin zorlamasıyla birlikte film biraz kasıyor izleyeni.
ciddi anlamda güze kurgulanmış bir film. oyunculuklar çok iyi görüntü yönetmenide çok iyi iş çıkarmış. özgün bir senaryo. psikolojik filmleri sevenleretavsiye edilir. 9/10
Filmde kaza sonrası şoka giren bi çocuğun yanına gelen bi bayanla kurduğu saniyelik hayelleri anlatıyo film gerçekten çok güzel konusunun bi benzeri daha varmı bilmiyorum ama izlenmesini kesinlikle tavsiye ederim...10/9
2001 yapımı soul survivors filminin biraz daha değişik bir versiyonu. soul survivors filminden çok daha iyi yapılmış olduğunu düşünüyorum.Oyunculuklar da mükemmel.