jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
8 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Bende bir erkek olarak beğendiğimi söyleyebilirim aslında bu birazda anlattıklarının verdiği önemden de kaynaklanıyor işte çok kadınla birlikte olan playboy bir erkeğin sonuna yaşadıkları,ruh hali vs.güzeldi yani özellikle hemcinslerime öneririm.
ben sevemedim...soğuk ve samimeyetsiz bir filmmiş hissi verdi bana...ama soft bir film izlemek istersiniz izleyin bu arada bu film geçmişte 5 dalda oskar adayı olmuş bir filmin yeniden çevrimi.
Her gencin beğeneceği bir film. Fakat evli ve çoluk çocuğa karışmış ve sakin bir hayat yaşamışsanız pek birşey ifade etmez. Özelliklede bütün bekar erkeklerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Senaryoda gerçektir.8/10
Film herşeyden önce bir ders statüsü taşıyor erkeklere yaşam tecrübesi bazında.Bu kadar puan almasını anlayamıyorum ama her seyirciyede güvenmemek gerek.Özellikle erkeklerin izlemesi gereken süper bir film.
filmi izledikten sonra şöyle bi düşünüyoruz..alfie kareketerini anca jude law bu kadar güzel yansıtabilirdi diye..her bağımsız olma konusunu aşmış erkeğin sonunda nasıl kendine dönüp konuşacağını ele vermesi açısından genel bir film olarak değerlendiriyorum...eğlencelii..