jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
8 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Bende bir erkek olarak beğendiğimi söyleyebilirim aslında bu birazda anlattıklarının verdiği önemden de kaynaklanıyor işte çok kadınla birlikte olan playboy bir erkeğin sonuna yaşadıkları,ruh hali vs.güzeldi yani özellikle hemcinslerime öneririm.
...gerçi yorumumu yazmıştım önceden ama bir bilgi veriyim dedim, henüz kesinleşmemiş olmasına rağmen UIP sanıyorum ki bu filmi ülkemizde gösterime sokmayacak...
Öncelikli olarak her erkeğin mutlaka izlemesi gereken bir film. Erkekler için her zaman kullanabileceği bir klavuz, danışman gibi başlayıp sonrasında öğütleriyle ders verici niteliğini de üstüne giyen eğlenceli ve samimi bir film. Gerek Jude Law’un oyunculuğu gerekse senaryo ve yönetmen filmi kendi çapında baya farklı kılıyor. Kurguyu ve görüntü yönetimini de bunların arasına sıkıştırmak gerekiyor; çünkü gerçekten kimi zaman onlar da çoşuyor.Jude Law’un sürekli seyirciyle iletişim halinde olması filmin eğlenceli yönünü destekliyor ve hikayeden kopmamamızı sağlıyor. bunun, filmin en temel yanı olmakla birlikte ’Alfie’ye çok şey kattığı ortada.Öyle bildik gece hayatını anlatan sıradan filmlerden biri değil Alfie. Fırsatını bulduğunuzda izleyin. Michael Caine’li versiyonunda olaylar biraz daha değişik ama anlatım tarzı ve Alfie aynı.(7)
Çok büyük bir hevesle bekleyip izlediğim film, bende büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. Film epey sıkıcı maalesef. Jude Love’ın yakışıklılığı yetmedi filmi kurtarmaya
sıkıcı bir film gibi geliyor izlerken ama diğer yandanda neler olacağını merak ediyorsunuz.bence eğlenceli ve kafanızı yormadan seyredeceğiniz bir film.
filmde jude law başarıl... oldukça tam bi imaj çalışmaında zaten onu seçmeleri gerekirdi..ama film bayık biz erkekerde bulunan hormonların ne kadar sık ama sıradan çalıştığını gösteriyor filmde..bence bu film en çok jude a yaradı.çünkü siena miller la ilişkisini çok ciddi bouyutlara taşıdı...
filmi yeni izledim..ehh hoştu biraz sıkıldım aslında ama filmde geçen bazı replikler gerçekten hoş ve düşündürücüydü. Alfie için üzüldüm gerçekten. Jude Law baya iyiydi o mimikler nasıl bu kadar gerçekçi olabilir inanılmaz bir oyuncu. Bunun dışında müzikler de hoş özellikle lets make it up parçasını beğendim. İzlenebilir bir film..
Film orta şekerli,çok fazla birsey beklemezseniz film güzel geliyor.En yakın arkadaşının marlon ile karşılastıkları sahne güzeldi.Yane düşündürcü bir film ben bu filmden şunu çıkardım.Şeçimlerinizi iyi yapın ve düşünmeden hareket etmeyin.Ayrıca mick jagger söyledigi şarkı yani filmin soundtrackı çok hoşuma gitti.