Hancock değişik tarzda bir film. Eğlence, komedi, aksiyon, duygusallık ne ararsanız bu filmde mevcut. Bazı sahneler varki gülmeden duramıyorsunuz. Will Smithin oyunculuğuna diyecek bir lafım yok bu filmdede inanılmaz oynamış. Tabi bunun yanında güzeller güzeli Charlize Theronu da unutmamak lazım inanılmaz güzelliğiyle izleyiciyi büyülüyor adeta. Ayrıca film biterkende devamı gelirmi diye akıllarda soru işaretide bırakıyor. Hancockı mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız görülmesi gereken bir film diyebilirim herkese tavsiye ediyorum.
bence çok ama çok güzel bir filmdi... hem gülüyorsunuz hem hüznü yaşıyorsunuz... bir arkadaş "olağan üstü güçlere sahip olsanız bile sevgisiz bir hiçsiniz"diye bir mesaj veriyor demiş bence çok doğru yazmış geröekten film bunu söylüyor... will smith için ne diyebilirim ki harika...
will smith diyom başka bi şey demiyom.bu adam gerçekten mükemmel.film güzel will de ayrı bi güzellik katmış.olası gelmiş süper kahraman filmlerinden çok farklı.izlenmesi çok zekli bi film.sadece sonlarda biraz karışıyo o kadar.kesinlikle izlenmeli.
çok eğlenceliydi. :) Hiç beklemediğim şeyler oldu. Şimdi izlememişler için spoiler vermek istemiyorum ama Charlize Theron beni çok şaşırttı açıkçası :D Gerçek süper kahraman filmiyle- süper kahraman filmiyle dalga geçen bir film tahtırevallisinde bir o yana bir bu yana sallandı. Özel efektler çok güzeldi gerçekten. Hakkını vermek lazım bu konuda. Ama trailerında olan bazı bölümler filmde yoktu. Bu da beni üzdü :/ Tabi koca bir bölümden bahsetmiyorum bir-iki cümleden bahsediyorum ama onlar olsaydı o an daha çok gülebilirdim belki... Will Smith her zamanki gibi muhteşemdi. Bu adama serseri tipi süper yakışıyor gerçekten. :D Tıraş olduktan sonraki halini beğenmedim :P:P Kısacası izlemesi eğlenceli, görülmesi gereken bir film 10/8
Süperman vs..Amerikan değeri ancak Hancock insanlık değeri taşıyan bir süper kahraman.Cripton saçmalığı, yerine sevgi duvarı çok yerinde.Çok eğlenceli vurdum duymaz tam istediğim tarzda süper kahraman seyredin size sürekli temcit pilavı gibi pazarlanan süper kahraman filmlerinde çok farklı.Hollywood sineması akıllı işler yapmaya başladı.
Filme dandik diyenler iyi bir film göstersinler en nihayetinde buda bir süper kahraman filmi.Bence çok iyi olmuş Will Smith her zamanki gibi alanında ilk filmlerde oynamaya devam ediyor.Diğer süper kahraman filmlerine çok iyi bir gönderme olmuş.Batmanın süpermenin hayatından bezdiğini düşünsenize örümcek adamın. Kesinlikle izleyin ;)
tatli ve eglenceli bi filmdi.. will elinde sarap ve viski sisesi Dünyayi kurtario daha ne olsunn :D:D Gerci sonuna dogru biras senaryo biras sacmalanmis ama will icin 10/9
'Bu filim bir süperkahraman filimi değil !' :PBu basit cümle filimin bağırdığı şey!Aksiyon - Komedi - Macera türünde süper kahraman olmayan bir süper kahraman ile haşır neşir oluyoruz. Filim bu girişle bile güzel. Hancock örnek teşkil etti! Bundan sonra artık beceriksiz, uyuşuk, amaçsız süper kahraman filimleri ile dolar piyasa!
bu uyuşuk vurdumduymaz relax alkolik süperkahramanıda will smithden başkası bu kadar iyi canlandıramazdı.ayrıca konusuda gayet hoşuma gitti sonuda oldukça romantikti.ve birde Charlize Theron beni şaşırttı bu kadar güçlü olabileceğini hiç düşünmemiştim.. 9/10