Hancock

Augustus-2
Augustus-2

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayatın anlamını bu filmde aramıyorsak gerçekten de keyifle izlenecek bir fantastik film. öykü gerçekten çok güzel ancak vasat bir finalle noktalanmış
timsah8342
timsah8342

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
komedi ve duygusallığı bir araya getiren çok şey beklenmemesi ama aynı zamanda izlenmesi de gereken çok güzel bir yapım
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Vasat bir film...İlk başlarda güzel ama sonları filmi berbat etmiş. Duygusallıga değil komediye bağlasa iyi olurdu
dilek-inan
dilek-inan

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Will Smith her zamnki gibi oyunculuğunu konuşturmuş. izlenmeye değer enfes bir filmdi. 10 üzerinden 9 puan.
matlaklak
matlaklak

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
eglenceli.. 10-7
areano
areano

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hızlı ve yer yer komik..bittiğinde aklınızda hiçbişi kalmayacak..seyretmeyen büyük bişey kaçırmaz.
Serhat Özden
Serhat Özden

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
klasik kahramanlaardan farklı izlenilebilir bir film puanı bnce az
Lansor
Lansor

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Eğlence amaçlı izlenebilcek bir film. Konu olarak gayet basit ve izlenebilirlik bakımından rahat bir film. Patlamış mısırınızı elinize alıp hoşça vakit geçirilebilirsiniz. Fakat, bunların dışında izlenildikten sonra insanın aklında yer edebilecek düzeyde bir film kesinlikle değil. Unutulmaz aksiyon sahneleri ve ya seyirciyi hayrete düşürecek bir olay örgüsü yer almıyor filmde ki zaten filmin bu tarz olaylara girişmektense izleyiciyi eğlendirmeyi amaçladığı açık bir şekilde karşımıza çıkıyor.
Mustafa C.
Mustafa C.

12 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Beğendiğim Will Smith filmlerinden. Bu adamın nerdeyse tüm filmlerini beğeniyorum zaten çok kaliteli oluyor bu filmde kötü olan tek taraf hikayesi'nin yetersizliği oysaki müzik uyumu, oyunculuk vs. efsane
hikaye ise basit kalmış .