Hancock

Fahri07
Fahri07

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin özel efekler haricinde kaydadeğer bi tarafı yok.ben aksiyon filmi sanmıştım ama saçma sapan bir filmle karşılaştım.öncelikle kafama şu takıldı: Smit ve Theron nasıl o olağanüstü güçleri kazandılar'mantıklı bi açıklaması yok!yani süpermeni falan anladık mantıklıydı.bu 'hancock' nedir'ne anlama gelir'nerden gelmiştir'nasıl olağanüstü olmuştur'sorular cevapsız...senaryo zaten berbat.sonuç olarak vasatın altında 10/2
Onur Derin
Onur Derin

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
senaristleri lanetliyorum. ama onların aslında bulundukları lanetten çıkmaları için daha ii bşey yapmaları lazım.. bu gidişle çok lanetlenecekler
AstalaVista
AstalaVista

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
beklentilerimin çok çok altındaydı.. 5 puan o da efektler için..
Ali Ozturk
Ali Ozturk

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film berbat çççooooooooook dandik
ercanmak
ercanmak

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
DuBlaJ Katliamı
Neden hala yapımcılar ısrarla dublaj yapma gereği duyuyolar anlamak gerçekten zor. Film çok iyide olsa iri yarı kaslı bir adamdan çıkan "kadınımsı" ses veya tüy gibi bir adamdan çıkan abartılı kalın bir ses bütün film izleme hevesinizi kursağınızda bırakıyor. Lütfen artık animasyonlar dışında DubLaJ YApMayın yada sinema sahipleri bütün seasları dublajla doldurmayın. Çünkü ülkemizde sylvester stallone filmlerine yapılan dublaj dışında çok iyi bir dublajlı film izlediğimi hatırlamıyorum o işi yapanları da gerçekten tebrik etmek gerek. Gitmeyip de gitmek isteyenler varsa ya orjinal dilde izlesinler eğer çevrelerindeki sinemaları dublajlar sardıysa dvd nin çıkmasını beklemek daha mantıklı.
61murat
61murat

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ne yaptın be Will Smith kardeşim. Hiç yakışıyo mu böyle ruhsuz bir oyunculuk. Benim gibi will hayranları mahvettin çünkü hem böyle berbat bir konulu filmde oynadın hem de BerbaT oynadın. 3/10 3 puanda göresellikten....
volkanakcay1981
volkanakcay1981

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
efektler göze hiç batmıyor.gerçekmiş gibi ama gel gör ki gerisi fiyasko bence puan veren arkadaşlar çook cömert davranmışlar.
ercan-akbay
ercan-akbay

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hancock,herşeyiyle bence kötü bir film olmuş..seyrettiğim salonda da zaten sadece dört kişi vardı...sordum kendime filmden sonra..Batman varken bu filmde işin ne diye..Kaba saba,anlamsız,gürültülü bir aksiyor...hiç sevemedim...
isletmeciaziz
isletmeciaziz

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
açıkça söliyim film beklentilerimi karşılamadı. filmde iyi olan tek şey görsel efektlerdi. yani görsel efektlerin iyi olması filmi iyi yapar mı bence yapmaz.

will ve charlize iyi oyuncular işlerini iyi yapmışlar fakat ben filmi izlerken hiç şaşırmadım, konu çoooook klasikti.

bu film sadece çocukları kandırabilir o kadar.
ilidia-2
ilidia-2

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin konusu neydi çok karışık bir filim
hd-daisy
hd-daisy

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
will smith var diye merak ediyorsunuz ama sadece will smithi görme zevkini yaşıyorsunuz,filmi boşuna merak etmeyin.çok durağan ve özellikle sonuyla sizi hayal kırıklığına uğratıyor.yani sonunu nasıl yapacaklarını bilememişler de saçmalamışlar gibi.bence boş vaktinizi değerlendirmek için izleyin,film izlemek istediğiniz o özel zamanınızı bu filmle harcamayın.
leventkara81
leventkara81

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat konusu kahramanlık olan filmdi.Senaryo sıfır..konu kopuk... Resmen daraldım.. Zamanınıza ve paranıza yazık..Ben yandım başkaları yanmasın..10 üzerinden 2...
neylansekeroglu
neylansekeroglu

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film çok güzel.Ama sonu çok kötü bitmiş.2.film olabilir düşüncesiyle hikayeyle alakasız olarak bitmiş.Açıkçası sonu yüzünden hayal kırıklığına uğradım.Ama film genel itibariyle çok güzeldi
sabanaytas
sabanaytas

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmdeki tek izlenecek şey will smith in depresif hali...adam gercekten iyi oynuyo..film ise tam bir fiyasko inanın tam bir fiyasko kesinlikle gidilmeyecek bir film alın evde izleyin..