Bu filmin bende yeri ayrı.. Hem de bambaşka diyebilirim. Kadere bak ki sinema dünyasında en sempati duyduğum erkek ve kadın oyuncu Will Smith ve Charlize Theron aynı projede buluşuyor. Benim için tarifsiz mutluluk. Doğrusunu söylemem gerekirse genel yargının bu filme olmsuz veya vasat eleştirler yapmalarını tuhaf karşıladım. Bilemiyorum şahsım adına o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Akışı güzel,oyunculuklar güzel.. Elbette ki bir baş yapıt değil ama sonuç olarak sıkmıyor, izlenebilirliği olan bir filmdir...
Will Smith ve Charlize Theronun ayni filmde olmasi bile basli basina bir seyir nedeni. Görsel efektlere ise bayildim. Senaryo daha iyi olsaydi süper olurdu.
Will Smith kendisinin Hollywod üzeri bir oyuncu olduğunu tekrar ispatladı. Bana öyle bir adam söyleyin ki her türden filmde oynasın diye soru gelirse, Will Smith bu sorunun tek cevabı olur.
thewise nickli arkadaşa katılıyorum. 1 buçuk saatlik görsel efekti iyi bir film. yani zaman geçirmek, eğlenmek istiyorsanız izleyin derim. ama çok bir şey bekleyip ekran başına geçmek çok saçma olur bu filmde. ve hiç beklediğinizi bulamazsınız. o yüzden ben sizi uyarmış olayım. saygılarımla