İnfazcı
3,9

emreavcar
emreavcar

20 Eylül 2004 tarihinde eklendi
rahatlıkla tüketilmesine rağmen klişelerle dolu 'İnfazcı'. Çizgi roman uyarlaması olduğuna dair hiçbir pırıltı içermeyen düz bir intikam filmi...(4/10)
atillaburge
atillaburge

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence film konsepti açısından bakıldığında, bu tarz filmler içinde sıradan bile değil görünümünde... Oyunculuklar ise ancak bu kadar kötü olabilirdi sanırım... Belki çok boş vakti olanlar için öylesine izlenebilir diyorum
cool-bixente
cool-bixente

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
The Punisher oyununu büyük bir zevkle bitirip, büyük bir iştahla filmini izlemeye koyuldum. Ama maalesef oyundaki aksiyon dozundan eser yok. Çok durgun bir film. Adam gibi bir gerilim veya aksiyon izleyemedim açıkçası. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu benim için. John Travolta bile kurtaramamış. 4/10
caneri16
caneri16

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bu turu sevenlere bıre bır.ha cok ıyı mı? degıl..
wolkiwolki
wolkiwolki

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Travolta’ya aldanıp iyi bir film sanmıştım ama, senaryosuyla, aksiyon sahneleriyle ve Tom Jane’in performansıyla fevkalade ucuz bir film.Hele intikamın alınışı acaip basit ve inandırıcılıktan uzak...
erzincansporlu
erzincansporlu

18 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Film başladıktan 10 dakka sonra son sahnesini hayal edebiliyordum.. Ben beğenmedim.. :(
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

17 Kasım 2004 tarihinde eklendi
idare eder...
Frank-Serpico
Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
guseldı nekadar klişe gıbı gozuksede ben ızlerken zewk aldım sıkılmadım kısısıne gore degısecek yoruma acık bır fılmdı..
makman
makman

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yani diğer marvel yapımlarının yanında sönük kaldı diyebilirim ama bazı insanların(benim gibi)onun merhamet içermeyen yönüne karşı bir sempatisi olduğundan diğerlerinden farklı bir kahraman bizim için.filmde çok matık hatası var ama izlerken yargılamamak lazım.o kadar üstüne düşülmemiş sanırsam..ama dedğim gibi punisher hayranları kesin izlemeli
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Kötü bir çizgi roman uyarlaması.Diyaloglar rezalet.Frank Castle’ın ailesinin ölmesi iyi işlenememiş.Filmin bir sonraki sahnesini çok rahat tahmin ediyorsunuz.Bundan başka daha bir sürü saçmalık var.Eğer devam filmini de Jonathan Hensleigh yönetirse ondan da hiç ümidim yok.Bu ara da Thomas Jane de fazla kasmış.
jacquelinecolt
jacquelinecolt

31 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bilgisayar oyununu çok severdim. İnşallah film güzeldir.
august-king
august-king

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Trovolta’nın en kötü filmlerinden biri
serefsonmez
serefsonmez

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir Marvel yapımı daha
Arka arkaya vizyona giren Marvel yapımları aksiyonun doruğa çıktığı yapımlar. Punisher da bunlardan biri yanlız bu filmdeki kahramanın özel bir yeteneği yok. Seyretmeye değer iyi bir aksiyon gibi duruyor karşımızda...

ideefixe.com 14.12.2005 yayımlanmıştır.
handanunal
handanunal

21 Eylül 2004 tarihinde eklendi
marvel uyarlamaları arada istinalar çıksa da pek iyi olmuyor.iyi bir film olur umarım
onerdunay
onerdunay

31 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Amerika gişelerinde biraz zayıf kaldı,belkide bütçe düşük tutulduğu için bu filme yansıdı,ben Punisher i Max payne'e benzetiyorum,ikiside acıların adamı.