egulerman
7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kurgusal olarak klasik intikam filmlerinden çok uzak.insan başta öle sanıyor ama film sizi yanıltıyor.çok başarılı kavgasız gürültüsüz birbirlerine düşürürcesine intikam sahneleri var. thomas jane role cuk diye oturmuş.çok başarılı buldum.bakışlarıyla yakıyor.travolta abimizi kötü görmeye alıştık.ona yakışıyo. kısaca çok başarılı bir çizgi roman uyarlaması.uyarlama mantığıyla izlicek olursanız beğeneceğinize eminim
The Punisher oyununu büyük bir zevkle bitirip, büyük bir iştahla filmini izlemeye koyuldum. Ama maalesef oyundaki aksiyon dozundan eser yok. Çok durgun bir film. Adam gibi bir gerilim veya aksiyon izleyemedim açıkçası. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu benim için. John Travolta bile kurtaramamış. 4/10
Bence film konsepti açısından bakıldığında, bu tarz filmler içinde sıradan bile değil görünümünde... Oyunculuklar ise ancak bu kadar kötü olabilirdi sanırım... Belki çok boş vakti olanlar için öylesine izlenebilir diyorum
film güzel.ama film üç türden birinde izlenmeli. ya dergilerini okumuş olmalı yada punisherin ne olduğunu bilmemelisiniz ya da oyununu oynayıpta izlemelisiniz. ilk seçeneği seçenler için film güzel ama ikinci seçeneği seçipte izleyenler için tam bir hayal kırıklığı.daha fazla adam keseceğini tahmin ediyorum açıkcası
aslında bildik bir konusu olmasına karşın hareketli aksiyon sahneleriyle ve başarılı kurgusuyla kendini izlettiriyor..Macera arayanlara boş vakti olanlara vede ancak konusu ne olursa olsun bu tarz filmlerden hoşlananlara önerebilirim..
yani diğer marvel yapımlarının yanında sönük kaldı diyebilirim ama bazı insanların(benim gibi)onun merhamet içermeyen yönüne karşı bir sempatisi olduğundan diğerlerinden farklı bir kahraman bizim için.filmde çok matık hatası var ama izlerken yargılamamak lazım.o kadar üstüne düşülmemiş sanırsam..ama dedğim gibi punisher hayranları kesin izlemeli