Makinist
    4,2
    Makinist hakkında görüşlerin ?

TAHA ŞABAN DİLMAÇ
    TAHA ŞABAN DİLMAÇ

18 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Ben flimi açıkçası biraz sıkıcı buldum. Güzel bir psikolojik flim ancak sıkıcı gelebilir. Bale oyunculuğu muhteşem. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
    NEÇİRVAN
    NEÇİRVAN

21 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    suç işlemiş bir kişinin kendi vicdanıyla hesaplaşması
    Bu vicdan azabı, bir yıldır süren uykusuzlukla birleşince Trevor artık halüsinasyonlar görmeye ve gerçekliği kaybetmeye başlıyor. Film biraz kafa karıştırıcı, iyi bir seyirci olmanız gerekiyor. Ortalama bir film.
    Emir
    Emir

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    İdare eder bir film. Başlarda sıkılabilirsiniz her şey sonlara doğru anlaşılıyor. Yine de izleyin derim 7/10
    Muhammet Karakoç
    Muhammet Karakoç

2 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Psikolojik gerilim filmlerini seviyorsanız tam size göre Taxi driver, Joker vb. sevenler beğenir onun dışında Christian Bale'nin oyunculuğuna ayrı bir parantez açmak gerekir adam gerçekten çok büyük oyuncu her filmini izlediğimde biraz daha hayran kalıyorum bu film için 30 kilo vermiş ne diyeyim izleyin derim
    tersköşeli
    tersköşeli

15 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    gayet başarılı bir psikolojik gerilim. Oyunculuklar da çok iyi. Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Iyi seyirler..
    Fetieroqlu
    Fetieroqlu

25 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Dünyanın en iyi MİNDFUCK filmlerinde ilk sıralarda mutlaka olur. MÜTHİŞ BİR SENARYO İNANILMAZ BİR OYUNCULUK. Çoğu kişinin burun kıvırdığı, çok beğenmediği bu yapımı ben OLAĞANÜSTÜ güzel buluyorum ve izliyorum MAKİNİST SEN BİR BAŞYAPITSIN. MUTLAKA ÖLMEDEN ÖNCE İZLENİLMESİ GEREKEN FİLMLERDEN
    Hamdullah Kaplan
    Hamdullah Kaplan

17 Haziran 2021 tarihinde eklendi
    Zaten yeri ve konumu belli olan bir film o yüzden çokta yorum yapmaya gerek yok belki ama tereddüt eden arkadaşlar varsa izleyin pişman olmazsınız
    Arda Doğan
    Arda Doğan

15 Mart 2021 tarihinde eklendi
    Kişilik bozukluğu yaşayan bir insan ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi Bu açıdan kesinlikle izlemeniz gereken bir psikolojik gerilim filmi denilebilir
    komili
    komili

28 Kasım 2020 tarihinde eklendi
    Chrisitan Bale' nin oyunculuğu gözlerimi ayırmadan izlememi sağladı, filmin durağan yerlerinde bile sıkılmadım. Filmin konusu, baş karakterin travma sonrası yaşadığı dissosiasyonu ele alıyor. Tssb yaşayanların bir kısmı , travmayı tetikleyen stresörlerle karşılaştığı zaman dissosiye olarak ya kendilerine yabancılaşırlar ya da çevrelerine. İşlenmesi kolay olmayan bu konuyu güzel bir şekilde bize aktaran yönetmene de teşekkürü borç biliriz.
    Zuar
    Zuar

28 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Yıllar önce seyretmiştim ne olduğunu anlamakta o kadar güçlük çektim ki neyse ki sonunda anladım sürükleyici ama biraz da kalpte sıkıntı yaratan bir fılm
    Halis Süyür
    Halis Süyür

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Filmin sonuna geldiğimde gerçek olan tek şeyin reznikin kendi suçluluk duygusunu kabullenip komaya girmesi.karmasalar olsa da güzel bir film
    Hattatov244
    Hattatov244

12 Nisan 2019 tarihinde eklendi
    Tam anlamıyla bir başyapıt. Derin bir psikolojik analiz. Sinir bozucu ve gerilim dolu dakikalar. İyi seyirler.
    Caner T
    Caner T

1 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Herşey güzel hoş sonuçta herşey anlaşıldı ancak fahişe kimdi , her karakter ve olay belli etti kendini ama fahişenin kim olduğuna dair bir bilgi gelmedi gerçek miydi hayal mi ? Havalimanın kafesinde ki kadın hayaldi aklıma oradan takıldı ve ayrıca o kel adam nasıl bu oluyor oda birinin yansıması mı ?
    BABA S.
    BABA S.

20 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
    Bipolar kişilk bozukluğu ver beraberinde gelen sanrıları işleyen bu film çok etkileyici olmamakla beraber alanında yılına göre iyi bu zamana göre ise basit kaçıyor.Yinede film içerisinde sanrılarda suçluluk hissi veren gerçek benliğinden görüntüler görmesi hoş bir detay olmuş.Bu tür filmlere aşina olan birisi iseniz olay daha ilk dakikalarında sizin için çözülmüş oluyor.Yani bir beyin yanması için izlenecek çok daha iyi filmler var.İdare eder.İyi seyirler..Dipnot:kafam fahişeye takıldı kaldı
    sinema
    1 ziyaretçi
    7 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    kafa karıştırıp şaşırtan filmler den biri prestij in alt yapısı gibi olan filmi christian bale adlı kişi başrol de oynadığı için filmi boka çevirdiğini düşünüyorum oyunculuğunu beğenmediğim halde izlesem de başka biri oynasaydı 5 puan verirdim ama yine de emeğe saygı duyarım herif baya kilo vermiş bu yönden saygı duyulur ama oyunculuğunu sevmedim konusu da fight club gibi olduğu için kopyala yapıştır çalışma olmuş kısaca izlediğim kötü olsa da izlene bilir filmler arasın da senaryo kötü olsa da 3.5 puan