Bu film ile ilgili yorum yapmadan size 3 söz söyleyeceğim: 1-) Korkmak inanmaktır 2-) İnanırsan eğer korkuların gerçek olur 3-) Korku mantıktan daha kuvvetlidir ( Yunan Atasözü). Ben bu filme psikolojik olarak baktım ve beğendim.Yaşadıklarımız ve çevremiz bize bir takım korkuları öğretir.Kahramanımızda bu korkularla yüzleşmek zorunda kalıyor tabii....Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 verdim...
Kurgusu ve sonu zeka işi . Filmin sonunda 'her şeyin bir anlamı varmış demek ki' diyip , filmi en baştan kafanızda tekrar canlandıracaksınız :) . 10/8 .
bence çok iyi bir film.süper bir seneryosu var.sonlara doğru çok şaşırtıcı bi durum oluşuyo filmde.sonunu çok iyi yapmışlar.bu filmin değerini artırıyo bence.süper.son yıllarda gerilim-korku filmi izlerken seçici davranıyorum çünkü çok gereksiz gişe filmleri çıkıyor ancak bu film gösterime girdiği yıl en beğendiğim filmler arasındaysı çünkü etkileyici bir sonu ve mistik bir senaryosu var.
film kesinlikle surukleyici ve enterasan finalde gayet guzel seyredilmeye deger etraftaki bircok vasat korku filminden daha basarılı kate hudson role cok uymus ama gene rowlands cok daha basarılı
Korku filmi klasiklerinden olan kaçma kovalama, bacağından yakalandığında son anda kurtulma vs. haricinde konu olarak ve de filmin bitişinin çok etkileyici olması sebebiyle bence iyi bir gerilim filmi. 8/10
film hakkında büyük beklentilerim vardı ama beklediğim gibi çıkmadı konu biraz saçma büyüyle ilgili filmler bana pek keyif vermiyor ayrıca olaylar birbirinden kopuk gelişiyordu biraz daha iyi olabilirdi...
Maalesef başarılı bulmadım. İzlerken sıkıldığım sayılı filmlerden biri, nerdeyse halkayı izliyor gibi oldum biraz daha değişik bi senaryo verebilirlerdi.