Gökyüzü Savaşçıları
Gökyüzü Savaşçıları hakkında görüşlerin ?

jamesbond-2
jamesbond-2

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Fimleri izlemeden önce hep yorumlara bakarım ama bunda bakmadım aldım ve izledim keşke yorumları okuyupta zaman ayırmasaydım.Basit bir senaryoya sahip herşey çok hızlı gelişiyor ve oyunculuklarda amatör.Ayrıca gerçekten çok fransız reklamı var.Karar sizin ama bence izlemeden bir kez daha düşünün.
ryanar
ryanar

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Televizyonda yayınlansa bile zamanınızı harcamayın.
mikebebek
mikebebek

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle çok kötü bir kalsik fransız filmi, herdefasında birdaha fr filmi izlemeyeceğim diyorum, yine izliyorum, izlemeyen varsa kesinlikle vaktini buna ayırmasın, birkere oyuncular tamamen yapmacık ve amatör, ikincisi fransız yönetmen neyi kanıtlamaya çalışıyorsa durmadan fransız markalarını ön plana çıkarmış, hmm sanırım amerikan filmlerine inat ama şunu unutmuş amerika sonuçta birçok markasını globalleştirmiş, artık öyle bir sorunu yok, doğal olarak filmlerde sanki reklam yapıyomuş gibi görünüyor ama aslında öyle bişey yok, fransızların daha çoook fırın ekmek yemesi lazım bence
tüm izleyicilere savgılar...
eca2006
eca2006

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu idare eder.. Sıkmıyor... Ama o gökyüzü sahneleri görülmeye değer.. Uçak hayranları kaçırmasın
eyycel
eyycel

17 Haziran 2006 tarihinde eklendi
uçaklarla olan sahnelerin çoğunda gerçek uçaklar kullanılmış.efektlerden uzak durulmaya çalışılmış.
bence uçak severler ve pilot olmayı düşleyen herkes izlemeli
Hakan K.
Hakan K.

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu yorumları yazan arkadaşlara allah uçma tutkusu nasip etsin.:D havada ne zaman bir uçak görsem içim gider. bir ben de uçacam ama ne zaman sadece zamanını bekliyorum. uçmak çok güzel bişey ya. film fransızların kendi imalatları olan mirage ları anlatıyo gerçektende kalite bi uçak. çok süper bir film yapmışlar. helal olsun. 10/10