KaliteTAKİP
15 Haziran 2014 tarihinde eklendi
konusu sıradan ama işleyiş çok farklı olması ve komedi üzerine kurulması oyunculukla birleşince tadından yenmez bir film ortaya çıkmasına sebep oluyor ve özellikle Salma Hayek kusursuz etkileyici tavırlarıyla sizi bir hayli filmin içinde tutacak şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...
Evet kabul ediyorum biraz bilindik bir konusu var ama bu filmin kötü ve izlenemez olduğu anlamına gelmiyor..Bence tam tersi oldukça heyecanlı çok güzel sahneleri var.Doğada harika daha ne olsun..
Açıkcası ben filmi çok beğenmedim arkadaşında dediği gibi ne aksiyon vardı ne macera vardı nede aşk vardı klasik bir amerikan filmi bunun yerine daha değişik filmler izlenebilir.4/10
Pierce Brosnan Bond serisine son verdikten sonra bu tarz ikinci hatta içincü sınıf filmlerde oynamaya devam ederse kariyerini epey aşağıya çekecek gibi gözüküyor. Harrelson dahil başrolü oynayan üç oyuncunun hiçbirine yakıştıramadığım kadar vasat bir film Gün Batarken. Zevk vermiyor, heyecanlandırmıyor sadece finalde biraz şaşırtıyor o kadar. Açıkçası boş vaktiniz varsa izleyin diyeceğim ama o boş vakitte izleyebileceğiniz çok daha iyi filmler vardır herhalde diye düşünüyorum.
filmi 2 gün önce izledim..pek begenmedim çünkü ne tam olarak aksiyon vard1 ne tam komedi ne de ask.hersey yarim kalmisti..pek basarili degil ama çokta kötü degil..
Ratner’ın filmleri içinde Rush Hour serisinden kötü, Money Talks’dan daha iyi.Bu türü sevenler bu filmi de seveceklerdir. Ayrıca çok güzel espriler olduğunu da belirtelim.
gülmek istiyorsanız ve çok da bir şey beklemiyorsanız gidin derim.özellikle w. harrelson ve brosnanın birlikte olduğu sahneler çok komik.Bir de tabi salma hayek'i unutmamak gerekir.gerçekten süper kısacası çok keyifli bir film