Arkadaşlar daha yeni doğmuş bir bebeğin bile bir korku öğesi olarak kullanılmasına karşı tavır göstermeliyiz.Çocukken karıncaların insanları yediği bir filmi izledikten sonra aklım başıma gelinceye kadar bir sürü zararsız karıncayı öldürdüm.Çocukların,bebeklerin,sevimli ve zararsız hayvanların korku öğesi olarak kullanılmasına son
Baştan sona sürükleyici ve insanı germeyi başaran bir film ?Yönetimi , oyuncu performansları , müzikleri , atmosferi , kalitesi , emeği ; her şeyiyle 4/4 lük bir gerilim ? İzlediğim en iyi zombi konulu filmdi ? 10/10 ?
Beklediğimden iyi çıktı , film öncesi zombiler gerçekten koşmaz yahu diyordum ancak film bunun önüne geçerek başarıyı yakaladı. Alışveriş merkezinde yaşam sahnelerine pür dikkat.
Türden pek haz almamama karşın, Zack Snyder'ın bol kanlı ilk uzun metrajlı filmi mütevazi bütçesi, ağır hareket eden zombilerin yerine atletik zombileri ile B movie havasında. İçine kattığı biraz mizah ile farklılaşmayı başarsada iyi diyemeyeceğim televizyonda yayınlanabilecek vasat bir film. Belki sadece zombi filmleri sevmediğim içindir.5/10
filmin sonunu merak ediomusunu izlediniz son gerçek son diil bakkın arkadaşlar filim bittikten sonra kapatmayın izlemeye devam eddin yazılar geçioor ve final...
Kız arkadaşımla gitmiştim bu filme.Ve filmden çıktıktan sonra kolum morarmıştı.Çünkü koluma sarılıp izlemişti filmi,koorku sahnelerinde hırsını kolumdan aldıda.Ama bana göre tam biz zombi değil.Daha çok şeyler beklerdim..
Yaşayan Ölüler serisinin yaratıcısı George A.Romeo bu filmi sevmediğini söylse de Ölülerin Şafağı iyi bir yeniden çevrim bence.Makyaj tasarımları yine çok ürkütücü.Fazlasıyla kanlı ve gerilim yüklü.İzlemeye değer...
genel olarak iyi filmdi.hatta şaşırdım diyebilirim.bu tarz filmleri çekmek zordur.izleyiciye beğendirmek daha zor çünkü korkmamaya şartlandırmış o kadar çok insan var ki kendini.film içinde korku,aksiyon ve gerilim barındırıyor.diyebilirim ki aksiyon bir an olsun durmuyor.bu da seyir zevkini yükseltiyor.zombi severler mutlaka izlemeli;)