ahmetkeskinn
7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu film 2004 yapımı ''uçuş planı'' 2005 yapımıdır;) bu film kötü işlenmesi ve tam bi usta eli değmemesi yüzünden vasat görüntü çizmiştir. ama kötü de değil hani;)
Film güzel mi hayır,kötü hayır diyebileceğim bir kaç filmden biri.Filmin iyi yanı güzel bir senaryosu olması ama bu senaryonun,filme çok kötü işlenmeşi ve filmin sonunda açıklanması gerek bir çok soru cevapını bulmamış olması yani hatalarıyla,iyi taraflarıyla bir film....7/10
Film konu olarak gerçekten güzel ama keşke daha iyi işlenseydi. Sanki film belli bir noktadan sonra kopuyor ve zor toparlanıyor. Uzaylılarla ilgili sahneler çok kötü; iyi kurgulanmamış. Ama bu kadın süper rol yapıyor. Ve Julianne Moore'un oyunculuğu bu filme 8/10 puan vermemi sağladı.
"Uçuş Planı" filmi ve "The X Files" dizilerinden bir bölüm gibi olmuş. Yani tamamıyle başka senaryolardan etkilenilerek yapılmış gereksiz bir film. Tamamen zaman kaybı. Yan karakterler ve konular arası geçişler çok havada kalmış yeterince insanı inandırmıyor. Tamamen kurgu olduğunu bilerek bir sonraki sahneyi bekliyor ve çok da heyecanlanmıyorsunuz. Sadece çarpışma sahnesi çok gerçekçi olmuş.
aslında filmde gerilim, kovalamaca sahneleri oldukça iyi seviyede... yalnız kurgu biraz kopuk, daha güçlü olabilirdi bence... madem sonunda uzaylılar çıkacaktı filmin sonlarına doğru bu yavaş yavaş hissettirilebilirdi. mutlaka klişeye uyulup tam final sahnelerinde sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasalar daha iyi olurdu. yine de izlenebilecek bir film, tavsiye ederim..
filmi ilk başta hiç izlemek istememiştim.ilk 5 dk dan sonra filmi hayranlıkla izlemeye başladım.filmin görsel efektleri harikaydı.(özellikle de çarpışma sahnesi ve yardım eden zenci polisin gökyüzüne çekilmesi)bunları iyiki sinemada değil de evde vcd de izledim,çünkü sinemada daha bir korkutucu olurdu herhalde.bunun haricinde ben filmi sonuna kadar büyük bir merakla izledim,ancak final beni hiç tatmin etmedi.ben çok daha farklı bir son hayal etmiştim kafamda.ama yine de filmi mutlaka izlemelisiniz derim ben.güvenin bana pişman olmayacaksınız..:D
Kelimenin tam anlamıyla filmi "fena değil" olarak değerlendirebiliriz.İİ bir hikaye fakat kötü bir senaryo...Filmin sonuna doğru ise tamamen ipler kopmuş we saçmalamaya başlamışlar.Yani başarısız bir film...
ay çok guzel bi filmdi 2 sahnesinde yerimden kalktım korkudan o insanların yukarıya çekilmeleri fln biras sacmaydı ama filmin konusu deişikti daha once bole bi film izlediini hatırlamıorum açıkcası izleyinderim ben :D
çok güzel bir filmdi,özellikle arada sırada çıkan ani sahneler filmde anlık gerilmelere sebep oluyordu.başarılı ve julianne moore her zamanki gi harika...