Wimbledon
    Wimbledon hakkında görüşlerin ?

jamesbond-2
    jamesbond-2

26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bence hoş bir romantik-komediydi paul bettany ve kirsten dunst uyumlu bir ikili olmuşlar özellikle filmin sonundaki maçta insan kendini gerçek bir wimbledon turnuvası izliyormuş gibi hissediyor.8/10
    carmit-b
    carmit-b

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    filmi başta alsam mı almasam mı diye tereddüt ettim ama hiç tereddüt edilmeden alınabilecek bir film
    baryit
    baryit

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ben filmmi aslenda Kirsten Dunst için izledim onun güzellegine hayran oldugum için izledim konu sadedi bildigimiz sade konu şampiyon olurlar falanda filan..... filmde çekimler hoşuma gitti
    tabi Kirsten Dunst güzelliginede diyecek yoktu izlene bilecek bir film tavsiye ederim
    erdi-sezer
    erdi-sezer

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    tenisi gercekten bilen birisi olarak sacma buldum.. ya wimbledon dasın ve sürekli yiyisiyosun wimledon bu kdr basit degil
    denizcan-yildiz
    denizcan-yildiz

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ya ben bu filmi çok sevdim zaten tenisçiyim belki ondan bana daha yakın gelmiştir bu filmi seyrettiktten sonra bende wimbledon a gitmek istiyom dedim çok gsl sıcak bi film mutlaka seyredin
    meliteen
    meliteen

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten güzel bi filmdi özellikle son maç çok helecanlıydı.
    enerjikupu
    enerjikupu

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    tenis ve romantizm fazla konuşmaya gerek yok çok güzel işte:)
    nylsue
    nylsue

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir filmdi özelliklede tenisi seven biri olarak çok hoşuma gitti.
    mary-kate-2
    mary-kate-2

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    güzel bi romantik film.bu filmi izledikten sonra acayip tenis oynamak geldi içimden.kristen dunst acayip güzeldi.7/10
    Plagueis
    Plagueis

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir film.ama neler olcağını tahmin edebildiğiniz için çok cazip gelen bir film değil.keyifli zaman geçirmek için izleyebilirsiniz.paul bettany’nin performansı gayet iyidi.. 6/10
    potasyum
    potasyum

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    kirstenin gözümüze epeyi hitap eden güzelliğini bu filmdede bol bol gördük..sırf kirsten için bile izlerimmm.
    Çagla E.
    Çagla E.

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    tenis ve romantik komedi nasıl harmanlanır ve beğenisine sunulur insanların bu filmde bunu görüyoruz. oldukça başarılı bazı sahneler abartılmış o kadar. ülkemizde gösterime girmemesi de (büyük değil ama) kayıp oldu açıkçası..
    lirva22
    lirva22

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    güzel bir film... sonunu bilip de yine de izlenilen filmlerden...
    iyomi
    iyomi

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    tenis maçlarını çok izlemem ama bu filmde maçlarda verdiğim tepkiler alışagelmişin dışındaydı. filmin ilk yarısı genel olarak devam ediyor ama ikinci yarısında ilk yarısında göremediğiniz heyecanı tadıyorsunuz.
    akturkan
    akturkan

15 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Türkiyede gösterime girmeyen bu yapım ramontik komedilerin konularından farklı bir şekilde sıyrılarak başarı ve aşk'ı tenisle birleştirerek seyirciye vermeye çalışıyor