bu kediye bayılıyorum yaaa.. :) süper bişi valla. çok güldüm filmde hala bile izledigimde beni güldürür :) 2.side çok güzeldi umarım devamı gelir ama cıvkını çıkarmadan tabii :)
2 yıl önce sinemada seyrettğimde Türkçe dublaj versiyonunu seyretmiştim Okan Bayülgen bi kez daha sesi ile hayran bırakmıştı sevenlerini ;) köpek Oddie’ nin Black Eyed Peas grubunun 'Hey Mama' şarkısı eşliğinde dan etmesi evlere şenlik bir sahneydi ;)
muhteşem ben zaten garfield hayranıydım bu film sayesinde hayranlığım daha da arttı. Özellikle okan bayülegnin sesleriyle şirinliği ve kurnazlığı daha da artan garfield’ın ikinci filminde de umarım yine okan bayülgen seslendirir. İkinci film demişken garfield a tail of the two kitties de hemen vizyona girer ülkemizde gecikmeden. O filmin de muhteşem olacağına eminim . bu filme 10 üzerinden 100 veriyorum. Tavsiye ederim bir garfield hayranı olarak.
Garfield? Efendim? Bak fareeeee!!! Hayır canım tokum... Söylesene Garfield fare bile yakalayamıyorsan sen ne işe yararsın? Ben ayak işlerine bakmıyorum...:):):)