Daha Yaklaş hakkında görüşlerin ?
1 Mart 2007 tarihinde eklendi
tamamen gereksiz bir film bence ki ben coğu zaman film ablak sablak da olsa ii birşeyler cıkartırım ama maalesef bu filmi zaman kaybı görüyorum. akıldakalıcı tek birşeyi var o da Natlie Portman'ın "hello stranger" demesi olsa gerek. yapımcıların günümüzde pek moda olan kader örgüsünü kullanarak seks de olsun gişe yapar diye cektikleri bir film bence. kimse kusura bakmasın berbattı. Seksin bu kadar kötü işlenmesi i kere toptan yanlış. Muhafazakarlıktan sölemiyorum. Bi havuz'a (swimmingpool- François ozon) bakın bi de buna. o kadar gereksiz seks lafları vardıki filmin içini boşaltmış resmen .izlediğim arkadasım sevişecekler yuppi diyerek erotik film muamelesi yaptı. O kadar vahim yani filmin durumu.
25 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Kötüydü, çok monotondu, boşuna anlam karmaşası yaratılmış.
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok beğendiğim 4 oyuncunun boşuna zamanını harcayan bir yapım.ne artısı ne ekisisi olan bir film.bu yüzdende hiç beğenmedim.hiçbir katkısı yok size.izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz yani.
27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence film bu puanı hak etmiyor oyuncular iyi ama senaryo ilgi çekıcı değildi acıkcası
tavsiye etmem
2 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Bu film, 2 dalda Oscar'a aday gösterilmişti 2004 yılında. İlk önce, bunun kesinlikle abartıldığını düşünüyorum. Hatta, bu filmle ilgili her şeyin abartıldığını düşünüyorum çünkü bu film, kendisini gereksiz hissettiriyor. Neden mi?

Closer, 2 çift arasında geçiyor. Bu 2 çift arasındaki ortak yönse, çiftlerin kendi aralarında gizli bir şekilde önceden sevgili olmuş olmaları. Yani 2 çift birbirini diğer çiftle aldatmış. Gibi. Konu biraz karışık, film daha da karışık.

Bu filmin hiçbir amacı yok. Herkesin bu filmi sevmesinin tek nedeni yetişkinler için hazırlanmış olan bir romantik film olması. Bunun da tek nedeniyse, mutlu son ile bitmemesi!

Bu filmi sıkılmadan izledim gerçi, 104 dakika hızlı geçti. Ama amaçsız geçti çünkü filmi her dakikasında anlamaya çalıştım. Öyle felsefik bir yanı da yok oysa ki! Film, kendini gereksiz yere uzatmış, seyircinin kafasını karıştırmaya çalışmış. Ama filmin özünde, klişe olmuş bir aldatma öyküsü var, o kadar.

Filmdeki oyunculukları sevdim sadece, Oscar'a aday gösterilecek kadar olmasa da, oyunculuklar gayet iyiydi.

Ama genel anlamda Closer, vakit kaybından başka bir şey değil. Eğer farklı bir romantik film izlemek istiyorsanız bir göz atın ama beklediğinizden daha azını bulacaksınız.

TOPLAM PUAN: 3.5/10
30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmin türü 'kimin eli kimin cebinde belli değil' olmalı bence:)hakikaten hayal kırıklığına uğradım.en sevdiğim aktörlerden biri olan jude law ın böyle berbat bir filmde oynamasını kendisine yakıştıramadım.10/3
23 Haziran 2006 tarihinde eklendi
daha sıkıcı olamazdı.
senarist öyle olsun dediği için oluyor bütün olanlar, bunu çok rahat hissedebiliyorsunuz.
kendimden birşeyler buldum diyenlere gülüyorum, sen hangisiydin :D : D?.
orda bir tane temiz, şerefli ya da ne bileyim en basit tabirle iyi bir insan yoktu ki? kim hayatının ordaki gibi yalan ve hayvani güdüler yönetiminde sürüklenmesini ister ki. kim ordakilerden herhangi birinin gerçekten mutlu olduğunu söyleyebilir ki.
garip, depresif, şey...
2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce Beyazperdedeki yorumlarına bakmadığım için Allah benim belamı versin..Bu filmin türü romantik değil erotik olmalıydı..Zira ben bu filmde aşka dair hiçbirşey görmedim.Bu kadroya yakışmadı.Bu oyuncular neden böyle filmlerde oynamayı kabul edip kariyerlerine zarar verirler hiç anlamam..
7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hiç hoş bi film diil kesinlikle zaman kaybı hem izleyenler hemde oynayanlar adına.
27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tam anlamıyla berbat bı fılm!!!!!
11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Beni filmlerin sonu hiç bir zaman tatmin etmezdi ama bu filmde gerçek bir tat alıyorsunuz jude law ın yerinde olsam çıldırırdım o kadar harika bi kızın adını bile bilmiyor olmama gerçeği çıldırtır adamı
23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu film baydı beni allahala ben böle saçmasapan bir film izlememiştim yani bravo aman ha paranıza yazık
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Allahım bu kadronun sadece 4 kişinin birbirini aldatması ve seks üzerine kurulması iğrenç.Hep bekledim acaba birşey olacakmı sonuna kadar ama hep aynı şeyler ben izlemek vakit kaybı insana hiçbirşey katmıyor.....Çok Üzüldüm Vaktimi Kaybettiğim için....Bu kadar iyi yorum nasıl yazıyorlar anlayamıyorum...
5 Mart 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten anlamsız ve gereksiz bir film olmuş. Hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biriydi. Sinema oflayıf puflayan insanlarla doldu taştı. Film sırasında uyuyan mı istersiniz , cep telefonuyla oyun oynayan mı , duvarlardaki ses sitemini inceleyenler mi. ...
18 Mart 2005 tarihinde eklendi
hoş bir film değil..sıkıcı gerçekten..beğenmedim