ikili ilişkilerdeki bencilliği konu almış. bencil olmalımı olmamalımı? yada bencilce davranırken bunu sadakat çerçevesinde yapmalımı yapmamalımı? karşıdakini bazen üzmek kaçınılmazmıdır? aşık olan birinin üzülmesinden sorumlumuyuzdur??
işte bence bu film bu gibi bir cok soruya ısık tutmus ama daha basarılı kurgulanabilirdi. 6.5/10
harika oyunculuklar harika bir senaryo harika bir bitiş aşkta karşıdaki kişinin sizi daha çok sevmesi harika bir aşkı doğurur düşüncesine paralelde giden fakat asıl sorun en fazla sevenin en çok acı çektiğini gösteren bir film (natalie portman)
çok muhteşem olmamakla birlikte düşündüren bir film.günümüz ilişkilerinin yozlaşmasını abartılı bir dille ele alıyor..izlerken sıkılmadım.tavsiye edebilirim izlemeyenlere
Kadın-Erkek ilişkilerinin bir boyutu olan aldatma üzerine yapılmış,açık ve çarpıcı bir film..Filmde aşk,seks,aldatma üzerine geniş bir açıdan yaklaşıldığı gibi,film ironi,sentez ve serbestlik özellikleri barındırmasıyla da farklı....4 kişi üzerine yapılmış olsada oyunculuk çok iyi 10/7
Günümüz dünyasında gelinen noktada kadın - erkek ilişkilerine iyi bir eleştiri aslında film. Filmdeki tek dürüst karakter Alice aslında. Filmin açılış ve kapanış müziği olan Cant take my eyes off you ise anlatılmaz...Bu arada film kesinlikle izlenmeli derim...
..can take my eyes of you.. bu kadar güzel bi şarkı ancak böyle bi filme müzik yapılarak heba edilebilirdi. hiç bir karesinde romantizmin zerresi yoktu. şarkıyı mındar etmişler.
Gerçekten izlemeye değer bir film. 2004 yılında oscar ödüllerinde bu filmdeki performansıyla yönetmen Mike Nichols oscarı almalıydı. İzlenilmesi gereken bir film.
Bir Film düşünün bu kadar speküle edilmiş oyuncuları büyük oyuncular ama bu kadar mı boş olur inanın film de canlılığı e akışı ayakta tutabilmek için hiç çaba gösterilmemiş ne müzük ne efekt ne değişik kamera hareketi ne de etkileyici bir dialog, kurgu film de sıfır sürekli zaman ilerliyor ama hiç bir belirti yok ben tavsiye etmem sadece basit bir film ...
ÖNCelikleSÖYleyeceğim ŞEY SAKin KİZ ARKadaşinizla GİTmeyin!.. kadin erkek ilişkilerine bakiş atan çok başarili ve çarpıcı bir film..iğneleyici dialogları bir anda sizi ve partnerinizi içine alabilir o yüzden uyarmayı bir borç bilirim..natali hakikaten bi harika..yönetmenin eşc,nsel olmasi filme siradişilik katmiş gibi geldi bana söylenddiği gibi pek bi klişe film değil...
her julia roberts filmi gibi güzel olmuş ve jude law’la güzel bir ikili oluşturmuşlar.yanlız filmdeki en etkili oyuncu bana göre natalie portmandı.çok doğal ve bunun yanında çok tatlıydı fakat erotizm sahneleri bazı anlar sıkmaya başlıyordu ama izlenmeye değer bir filmdi o ayrı...
filmi iyi buldugumu söyleyemem.senaryonun sıradışılığı yok.zaman zaman hollywood’un ürettiği bu türde cok film bence.benzerlerinden pek bir farkı yok.ilişkileri sorgulayan filmlerin sadece mütevazi bir örnegi.oyuncu kadrosu da populist,ticari kaygılar düşünülmüş.5/10
filmin senaryosu,oyuncuları,yönetmeni mükemmel.oyunculardan portman&owen ikilisi görülmeye değer.mike nichols ile tanışmayan kaldıysa bu filmi mutlaka görsün.şunu da ekliyeyim julia roberts filme çok oturmamış.beni fazlaca rahatsız etti.
Son derece ustaca çekilmiş ve her izleyişte farklı şeyler bulunabilecek bir film.Clive Owen ve Natalie Portman'a diyecek hiç bir şey yok,mükemmel bir oyunculuk.Ayrıca film dikkatli ve ayrıntıları seven izleyicilere çok fazla hitap ediyor.BUnu sahne geçişlerinden anlayabilirsiniz.Son olarak da filmin repliği MERHABA YABANCI!Ben bi filmi bu kdr özetleyen bi replik görmemiştim açıkcası;karakterler her geçen gün birbirlerinden biraz daha fazla uzaklasıyorlar.Tabiki damien rice ın inanılmaz sarkısı filmi izlemeniz için yeterli bi sebep.