Daha Yaklaş
    Daha Yaklaş hakkında görüşlerin ?

dewill99
    dewill99

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    fazla kullanmam bu sıfatı ama..gercekten "farklı" bi film..
    önemli we es gecilmemesi gereken..
    turuncu12
    turuncu12

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bu film beni hayal kırıklığına uğrattı.daha iyi daha etkileyici bişey bekliyordum.gereksiz erotizmi ise şaşırtıcıydı.kötü diyemem ama ben beğenmedim.izlenmese de olur.
    lympha
    lympha

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Closer’ı kaç kez izlediğimi bilmiyorum..Bu film özlediğim bir insan gibi anlayamıyorum eminim yaşadığım zamanlar boyunca izlemeye devam edeceğim.oldukça yavaş bir seyri var bir şarkı gibi insanın ruhu dinleniyor.Roberts çok iyi olmamakla birlikte özellikle Clive Owen başta olmak üzere Law ve Portman çok iyi oynamışlar.Bölüm geçişleri oldukça uyumlu.Müzikler de öyle.Sanırım Dan ile Anna’nın stüdyodaki sahnelerinden bahsetmeliyim şu ana kadar hiç bu kadar o duyguyu hissettiren bir sahne izlemedim bunda kamera hareketlerinin de payı var tabi ve Jude Law’ın. Bence ilişkilere çok gerçekçi yaklaşılmış .İçimizdeki kararsızlığı yansıtıyo bir anlamda film.peki kim suçlu? bılemiyorum: )) sanırım Dan fazla şanslı..daha çok onu suçluorz, bir Casanova mı'Ama yakın zamanlarda iki farklı çekici kadın ile tanışmak onun suçu muydu'Biz bu durumda olsaydık ne yapardık'Herkesın başına gelmeyen birşey sanırım ama kim bu durumda duygularına engel olabilir dışarı yansıtmasa bile,kendi içinde..aynı anda iki kadına da aşık olunabilir.Çoğumuz hayır desek de bu olabilir, hayırların nedenı bu durumla çoğumuzun karşılaşmaması,aşık olamadan yaşayıp ölen insanlar varken,aşık olunacak 1 kişiyi bulmakta zorlanırken 2 fazla bir sayıdır: ))..sanrım burda önemli olan sadık olmak.ve bugünlerde çözdüm Dan burda hatalı olmalı.bir an vardır o an bişeylere engel olup olmamak bizim elimizdedir der Alice bir bölümde Dan’e bu herşeyi özetliyor.Ama yine de kim suçlu'Dan,Anna,Alice,Larry? Kim?
    8elyense8
    8elyense8

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Filmi, oyuncuları jude law ve natalie portman olduğu için izledim ama oyuncular ne kadar iyi olursa olsun senaryo da filmin yarısı bence, bunu unutmuşlar....
    Film sinemayken çok övdüler ödül falan aldı ama ben hayal kırıklığına uğradım.Daha romantik bi film bekliordum belkide..Ayrıca sonundan hiç bişey anlamadım???
    Herşeye rağmen jude ve natalie süperdiler ya!!!!!!!
    auschwitz
    auschwitz

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    çok isteyerek alıpta hayal kırıklığına uğradığım bi film.basit-erotik-final>kötü
    abiya
    abiya

23 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    daha sıkıcı olamazdı.
    senarist öyle olsun dediği için oluyor bütün olanlar, bunu çok rahat hissedebiliyorsunuz.
    kendimden birşeyler buldum diyenlere gülüyorum, sen hangisiydin :D : D?.
    orda bir tane temiz, şerefli ya da ne bileyim en basit tabirle iyi bir insan yoktu ki? kim hayatının ordaki gibi yalan ve hayvani güdüler yönetiminde sürüklenmesini ister ki. kim ordakilerden herhangi birinin gerçekten mutlu olduğunu söyleyebilir ki.
    garip, depresif, şey...
    pellegrax
    pellegrax

31 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    vay be ne güzel bir filmiş bu yahu. o açılış sahnesi yok mu hele o şarkıya ne demeli, film bittiğinde damağımda kalan tad bana ikinci kere izlemelisin diyor, izleyeceğim de. benden önceki arkadaşlara katılmamak mümkün değl cliwe owen harika br performans sunuyor sırf bu sebeple bile izlenesi bir film.
    primusmas
    primusmas

26 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Bu kadar şahane bir yapıtı nasıl bu kadar kişi beğenmemiş anlayamadım...Bence filmi beğenmeyenler filmdeki dialogları ve karakterleri kaldıramacak kişilerdi...tüm oyuncular şahane,konu şahane,işleyiş şahane,hele Clive Owen’ın oyunculuğuna hayran kaldım...10/10
    sidarta21
    sidarta21

24 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    bu film bence en iyisi.filmi izlemeyen varsa ben film izledim diyemez.filmin en beğendiğim yanı izleyiciye tanrı olmadığını hatırlatıp filmin içinden biriymiş hissi veriyor.filmde bir konuyla ilgili kim ne derse ona inanmak zorunda kalıyorsun çünkü olanları zaten göremiyorsun.açıkçası ben çok beğendim.oylamadaki puanının bu kadar düşük olmasına da anlam veremedim tabi.10/9
    emre-bekman
    emre-bekman

26 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    film modern ilişkiler hatta modern aldatmalar üzerine
    gerçekten iç içe geçiş ilişkiler bu tip konulu filmler bizim değerlerimizle pek uyuşmuyor ama genede izlenebilir bir film
    biraz durağan işliyor ama genede iyi
    hele başı ve sonundaki müzik çok iyi
    7.5/10
    baranonline
    baranonline

8 Mart 2006 tarihinde eklendi
    filmi bir az önce izledim ne zamandır izlemeyi istiyodum bugüne kısmetmiş buarada saat sabahın 5.i:) ilk başta senaryo bildiğim kadarıyla bir tiyatro oyunundan uyarlama bundan dolayı çoğu sahnede hikayenin anlatımında kopukluk oluyo flashback.le geri dönüp olayların oluşunu anlatması filme ayrı bir hava katmış ayrılık aşk aldatmak üzerine hoş samimi bir film benden 7.5/10
    isilayturker
    isilayturker

6 Mart 2006 tarihinde eklendi
    closer 'ı nbenden başka gözleri dolarak izleyen kimse yokrut heralde!! filmde tek anlıyamadığım şey julia roberts'ın clive owen ile yattığını jude law'ın aynaya bakarak nası anladığı filmdekiş tüm ayna sahnelerini tekrar izledim acaba bi ayrıntı mı kaçırıyorum die ama hayır kaçırdığım bi ayrıntı olomadığını düşünüyorum eğer bunu anlayan biri warsa cewaplarınızı bekliyorum walla:))
    ouzhangunsuz
    ouzhangunsuz

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en saçma ve en kötü film sıralamısına girdi...bu kadar kişi nasıl beğenmiş anlamadım! saçma sapan senaryosu ve diyalogları var...filmde elle tutulan tek şey oyunculuk..natalie portman bu kadar kişi arasında sivrilmiş...başka hiçbişeyi yok filmin...natalie portman'in oyunculugu bıakın filmi kurtarmayı benim bu filme 2 puan vermemi bile saglamıyor..10 üzerinden 1
    pinkcadillac
    pinkcadillac

15 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    gerek farklı kurgusuyla, gerek bir tiyatro oyunundan uyarlama senaryosuyla son derece farklı bir film.. günümüzde yaşanan ilişkiler ve insanların baştan yabancı olarak tanımladıkları kişilere duydukları aşkların o kişiler birer tanıdık mertebesine yükseldikçe yok olması son derece başarılı bir şekilde işlenmiş.. çevredekilere aşina hale gelirken kendine ve hissettiklerine yabancılaşma teması çağımızın en önemli sorunlarından birisini yansıtmak amacıyla seçilmiş... ilişkilerde zaman içerisinde yaşanan sorunları vurgulamak için zaman kavramına farklı bir boyut kazandırılmış.. insanların ilişkileri esnasında ve sonrasında partnerlerine sormak istedikleri ama gururlarına yediremeyip derine gömdükleri,daha sonraları türlü çeşitli problemlere yol açan sorular karakterlerin ağızlarından rahatsız edici bir cesaretle dökülüyor,bu da diyalogların tiyatrodan sinemaya uyarlanmamasından kaynaklanıyor.. filmle ilgili tek eleştirim keşke trailer’da kullanılan suzanne vega’nın caramel parçası film esnasında da yer alsaymış...son olarak da damien rice’ın blowers daughter’ı olmasaymış ilk ve son sahneler bu kadar etkileyici olamazmış diye eklemek istiyorum..
    1907elif83
    1907elif83

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    "hello stranger"..zaten filmin başındaki, damien rice'nin the blower's daughter şarkısı sizi alıp götürüyor.ara sıra sıksada,kendinizi tam anlamıyla vererek izlediğinizde keyif alabileceğiniz bir film.