Daha filmin ilk sahnesinden sizi etkilemeye başlayan müziği ve Natalie Portmanın farklı tarzı filmden sıkılmayacağınızı ispat ediyor gibi... Oyuncular filme kesinlikle çok yakışmışlar ve senaryo ile içiçe geçmişler. 4lü ilişkilerin oldu kısaca çiftlerin eşlerini değiştirdiği ve tabii bunu yaşarken acı çektikleri bir hikaye. Keşke daha uzun sürse dediklerimden, Natalieyi izlemeye doyamadım.
Film hakkında o kadar çok şey söylenebilir ki... Ama kısaca özetlemek gerekirse, gün geçtikçe karşı cinsler arasındaki ilişkilerin ne kadar ucuzladığını gözler önüne seren bir film... 10/8+24 (zeka veya ruh yaşı)
filmi düşünerek izlesenizde bişey değişmez.. kaç insanın hayatı böyledir, ilişkileri böyle yürür merak ediyorum? tarz olarak değişik ama oyunculuklar açısından iyi bir film... izleyin görün derim.
Film genel olarak aldatmak ve aldatılmak konularını içeriyor. Benim çok beğendim filmlerden biriydi. Ana karakterlere gelince, midesiz olduklarını düşünüyorum gerçekden =D Herşeye rağmen hoş bir filmdi.
bu puana bakmayın derim.harika bir film.özellikle sonda bi ah ula ah detirtiyor insana.özellikle jude lawa üzülmemek elde değil.romantik film sevenler için özellikle kesinlikle izleyin.
Beni filmlerin sonu hiç bir zaman tatmin etmezdi ama bu filmde gerçek bir tat alıyorsunuz jude law ın yerinde olsam çıldırırdım o kadar harika bi kızın adını bile bilmiyor olmama gerçeği çıldırtır adamı
Bazı sahnelerde kızmamak, üzülmemek elde değil ama kabul etmek lazım hayatın gerçekleri bunlar ve hiçbir şey fantastik değil. Değeri pek anlaşılamayan müthiş bir film.
Tek kelimeyle MükemmeL bir film.. İzlediğim en iyi romantik filmdi.. oyunculuk ve senaryo harika.. En güzel yanı da insanın içerisinde buruk bir tat bırakması..