dolunay1903
10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en çarpık film olmuş..Evet belki gerçek hayatta bu tarz şeyler var ama bu kadar dejenere edip bide bunu film haline getirip izleyicinin önüne koymanın ne alemi var..Ama pardon Hollywood sinemasında herşey mübah dimi'Bizim insanlarımızda entel havasında bu filmi seyredip yüksek puanlar vermiyorlarmı deli oluyorum..Julia Robertsa bu filmi hiç yakıştıramadım.Nasıl bu filmde oynamış hala aklım almıyor???
tamamen gereksiz bir film bence ki ben coğu zaman film ablak sablak da olsa ii birşeyler cıkartırım ama maalesef bu filmi zaman kaybı görüyorum. akıldakalıcı tek birşeyi var o da Natlie Portman'ın "hello stranger" demesi olsa gerek. yapımcıların günümüzde pek moda olan kader örgüsünü kullanarak seks de olsun gişe yapar diye cektikleri bir film bence. kimse kusura bakmasın berbattı. Seksin bu kadar kötü işlenmesi i kere toptan yanlış. Muhafazakarlıktan sölemiyorum. Bi havuz'a (swimmingpool- François ozon) bakın bi de buna. o kadar gereksiz seks lafları vardıki filmin içini boşaltmış resmen .izlediğim arkadasım sevişecekler yuppi diyerek erotik film muamelesi yaptı. O kadar vahim yani filmin durumu.
filmi düşünerek izlesenizde bişey değişmez.. kaç insanın hayatı böyledir, ilişkileri böyle yürür merak ediyorum? tarz olarak değişik ama oyunculuklar açısından iyi bir film... izleyin görün derim.
her julia roberts filmi gibi güzel olmuş ve jude law’la güzel bir ikili oluşturmuşlar.yanlız filmdeki en etkili oyuncu bana göre natalie portmandı.çok doğal ve bunun yanında çok tatlıydı fakat erotizm sahneleri bazı anlar sıkmaya başlıyordu ama izlenmeye değer bir filmdi o ayrı...
bu film bence en iyisi.filmi izlemeyen varsa ben film izledim diyemez.filmin en beğendiğim yanı izleyiciye tanrı olmadığını hatırlatıp filmin içinden biriymiş hissi veriyor.filmde bir konuyla ilgili kim ne derse ona inanmak zorunda kalıyorsun çünkü olanları zaten göremiyorsun.açıkçası ben çok beğendim.oylamadaki puanının bu kadar düşük olmasına da anlam veremedim tabi.10/9
Herkese hitap eden bir film değil ancak.Biraz sabırlı izleyicilere hitap ediyor. Ben çok etkilendim filmden. Karakterlerin çelişkili ve trajik halleri son derece etkileyici. Mike Nichols gibi bir yönetmenin kötü film çekmesi mümkün mü
kesinlikle harika ve izlenmesi gerekir.bir filmde bazen öyle bir özellik olur ki,o filmi sadece o özellik yüzünden beğenmişsinizdir.benim burada dikkat çekeceğim iki şey bu filmi beğenmeme yetti de arttı.bunlardan birincisi her zaman çok beğenmiş olduğum dört harika başrol.onları izledikçe izleyesi geliyor insanın.bir diğer özellik ise akıcı,zeki ve etkileyici yazılmış olan senaryo.bütün kalbimle öneriyorum:)
Çok fazla derin bir konusu olmamasına karşı, ben bu filmi çok sevdim. Tabiki oyuncularının büyük bir katkısı var. Daha çok şey bekliyorsunuz filmden, ama o kadar çok şey vermemesine ragmen bence izlenmeli..
filmin başları çok güzel ama bir süre sonra hep aynı olaylar dönüyor ve filmden kopuyorsunuz 4 insanın birbiriyle olan ilişkilerini anlatılıyor. bu kadar iyi bir kadrodan daha güzel bir film beklemiştim hayal kırıklığı yaşadım.
O kadar da iyi bir film değil. Beni sıktığı bölümler vardı. Yavaş ilerlemiş bir film. O kadar ünlü ismin hatrına izledim bu filmi ama çok da kötü değil yani iyi-kötü arası: Şöyle bir formül yazayım: iyi-10/Kötü-2: 6 12/6: 6 puan alması gerekiyor bu formüle göre ama oyuncular için bir puanda benden 7 puan...