filmi begendim aksiyonu bol biraz komik bence bekleneni veren bi film. gerçi jolie ve pittten daha fazlasını beklerdim ama fazlası deişik yollarla olmudu :D
ne kadar birbirine yakışan bir çift değilmi film hareketliydi bazı sahneler hem komik hemde macera doluydu çok abartılacak bir film olmasada izlenmeye değer çünkü oyuncular filmin hakkını veriyor.
bence güzel bir filmdi. brad le angelina birbirine çok yakışıyorlar ama zaten her film yada dizinin başrol oyuncularını biz izleyiciler hep birbirlerine yakıştırmışızdır :P yinede izleyin derim ben güzell bir film
bence çok fazla özelliği olmayan,sıradan ve sıkıcı bir filmdi.bu oyuncuları başarılı yapımlarda gördükten sonra , onların yanında bu film çok basit kalıyor ...
her şeyden önce çok orjinal ve hoş bir konusu var.ama sinemada izlemiştim ve ilk yarısı çok sıkıcıydı.başka bir film yok muydu demiştim.ama ikinci yarısındaki kabuk değişimiyle film kendisini sevdiriyor.heyecan ve sürkleyicilik kazanıyor.ama gene de orta ayar bir film.
pitt ve jolie nin çok güzel filmleri var ama ayrı ayrı. ama tabi bol vaktiniz varsa bir filmden çok şey beklemiyosanız seyredin. yada jolie yi seyredin :))
Aksiyonu bol izlenebilecek bir film. Konusuda ilginç A. jolie ve B. Pitt in evlenmeden önceki filmleri bu film ikilinin aşk dedikodularının gölgesinde kalmş olabilir bana göre ama boş vaktiniz varsa ve bu ikilinin hayranıysanız izleyin derim bir şey kaybetmezsiniz 10/7