wolf649
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok hareketli güzel bir aksiyon filmi tabi bir de buna angelıne ve pitt in oyunculuğunu ekleyin ortaya müthiş bir film çıkıyor. Ben çok beğendim sinama severlere tavsiye ederim.
konu ilgi çekici ancak senaryoyu beğenmedim, filmi sıradanlaştıran çok fazla diyalog ve sahne var. Eğlenmek için ideal bir film, efektler çekimler güzel ama o kadar..Çok fazla beklenti içinde olmamak lazım.(6/10)
izlenilebilecek eğlenceli bir film.fakat saçma sahnelerle dolu.Angelina Jolie süper oynamış herzamanki gibi,Brad Pitt için aynı şeyleri söyleyemicem ...
ikisi güzel bi çift diye filme güzel; ikisinide sevmiyorum diye filme çirkin demeyi bırakıp bence filmin hakkını vermeli! ikiside babamın evladı değil!! film güzel ve eğlenceli hangi filmde kusur yokki??? ;))
Bence çok eğlenceli bir filmdi. Brad Pitt ve Angelina Jolie seyredilmekten zevk aldıran oyuncular. Film de hoş vakit geçirmek isteyenler için çok güzel. Sıkıcı da değil, kötü de değil. Sadece çok fazla şey beklememek lazım.
Ben New York Daily News'e katılıyorum: Çok Eğlenceli ve Çok Seksi. Belki de Ocean's serisi ile birlikte izlerken eğlendiğimi en çok hissettiğim filmlerden biriydi. Burada Ocean's filmlerinde de olduğu gibi izlerken şunu hissediyorsunuz, daha doğrusu çok iyi biliyorsunuz ki: Onlar bu işi yaparken bizim izlerken aldığımızdan çok daha büyük bir keyif almışlar. Bu filmin her karesinden ve oyuncuların her hallerinden belli oluyor. Brad Pitt'in tavırlarında hep bir "Gel bakim babana" havası var, Angelina Jolie ise, hep sandalyenin tepesinde gibi sanki. Ben filmi çok beğendim. Çünkü biraz önce söylediğim şeyin aslında doğrudan "meslek ahlakı" denen şeyle alakası var. Şöyle ki "Sen bu elmayı kendin yeyip, çocuğuna da yedirir misin? Eğer cevabın "evet" se ben de alacağım." Biz çürük elma saten manavları bu soruya "evet" dediği filmleri çok izledik, izliyoruz. Bu filmde ise "Bakın önce ben yedim, siz kendiniz bilirsiniz" tavrı var, gizli bir paylaşımcılıkla beraber. bence siz bu elmayı yeyin; seversiniz...