ozzy-badd
22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
jolie-pitt birliklteliğinin kaynaı film...güzel ve eğlenceli bir yapım olmuş...iki sağlam aktörde performansları yerinde...ve ben çok eğlendim izlerken...izlenebilir ben 7 verdim...
Film genel anlamda çok iyi olsada sonu hiçte beklediğim gibi çıkmadı, hatta film yarım kaldı diyebilirim. Smithler o kadar adamı yok etti ama o adamları kendilerine gönderen ajan bürlarına ve yöneticilerine sıra gelmedi nedense. Sırf sonu yüzünden 7/10
Brad Pitt Angelina Jolie aşkının başlamsına vesile olmuş filmdir kendisi ayrıcada fena film değildir birbirlerini öldürmeye çalışmaları çok matrakdı birinde bayan Smith bay Smith gerçekten öldürdüğünü sanmıştı
Gereksiz bi film senaryo çok klişe sadece oyunculuk var izlenmeye değmez vakit kaybı...Para harcamışlar emek vermişler pahalı oyuncuları oynatmışlar. Onun için en fazla 5 eder
hayatımda izledigim en güzek aksiyonlu filmlerden biri angeline ve brad in oyunculuguna bayıldım..bu film tam bir efsane olmus bence.. çok etkilenmiştim ben bu filmden..bu filmi izledikten sonra ben ve cevremdekiler barad pitt manyagıyla angeline jolie manyagı oldular yane super otesi bisey...