Nihat Akarslan
1 değerlendirme
13 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Rahmetli mahmut dayımın 2004 yılında DVD olarak izlettiği ve küçüklüğümün en güzel anılarından bir tanesi olan AYI KARDEŞ animasyon filmini illa 2 ve ya 1 yıl arayla muhakkak izlerim, yine güler yine ağlarım. Çok başarılı bir proje animasyonlar arasında kült bir eser, kesinlikle müzikleri eşsiz. Emeği geçen ve aynı duyguları yaşayan herkese Teşekkür ederim.
Animasyonların bir çogunu izledim,görselliği bi tarafa bırakırsak konu olarak beni mesteden bir film türünde listemde ilk 3 dedir puanım 10..Aldığı puan bence çok az..
geyiklerin tipi çok komikti...küçük ayı nasıl dövdü sopayla...küçük ayı çok komik ya...tüm ayıların arasına katılınca çığlık atması çok komikti...yani tamamen güzeldi...
çok sevimli süper animasyon.türünün en ıyı örneklerınden ve benm de favorılerımden.her sahne her dialog cok guzeldı.geyıklerın ''tuttun mu? tuttum..'' seklındekı dahice oyunlarını kolay kolay unutamam herhalde:)) izleyenler izlemeyenlere tavsiye etmeli.
görüntü olarak normal tv çizgi filminden farksızdı ama vakit ilerledikçe içinizi ısıtan çok samimi bir yapımla karşılaşıyorsunuz...özellikle sonu çok güzeldi...büyük küçük herkesin keyifle izleyebileceği eğlenceli bir animasyon.8/10