Said Yılmaz
20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
genelde 10puan verdiğm film azdır ama buna 10 puan veriorm çünkü 10numara bi film. müthiş bi filmdi yaw. en başta yönetmeni kutlamak lazm müthiş bi iş başarmış geeçkten yani efeck falan herşey mükemmeldi bu filmi izlemeyenlerin çok şey kaçıcağını düşünüyorum bence her sinema severin bu filmi izlemesi lazım bir kere izledm defalarca daha izleyebileceğm bi film mutlaka izleyin..
Filme bu haftasonu gideceğim. Yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değil. Gerçi Cagein filmleri genelde pek kaliteli olmuyor ama yine de izlettiriyor kendini. Ve de hakikaten çok film çekiyor. Film fabrikatörü maşallah:))
Sihirbazın Çırağı filmi haftalar önce beklediğim bir film değildi sinemaya gitmek istiyordum vizyonda beğenebileceğim bu film vardı ve gittim.Filmde oyunculuklar güzeldi fakat pek bir şey söyliyemiceğim çünkü Tr.Dublajdı.Filme gelirsek görsellik ve filmin sürükleyiciliği çok iyiydi filmde hiç sıkılmıyorsunuz diyebilirim.Eğer bu tür fantastik filmleri seviyorsanız bu film tam size göre ayrıca Monica Belluccinin rolü azdı pek başrol sayılmazdı.Fantastik film severler için izlenmesi gereken filmlerden biri.8/10
Beğenmemek elde değil filmi....türünün başarılı bir örneği,büyük bir zevk ve heyecanla izledim filmi..sadece çırak rolündeki kişinin konuşma tarzı,gevrek gevrek yaya yaya ağzını,pek beğenmedim.onun dışında,seyirlik,başarılı bir film.
kesinlikle hayal kırıklığı oldu benim için cagee yakıştıramadım açıkcası cagein oyunculuğuna diyecek yok ama böylesine basit filmlerde rol almamalı.filmi çocuklar beğenecektir misal 3 koltuk yanımdaki çocuun film içinde verdii tepkilerden ve film sonu annesiyle konuşmsından anladığım kadarıyla oldukça beğendi filmi ama ben arkadaşım ve salonun diğer insanları artık bitsede gitsek havasındaydık uyumamak için zor durdum hatta arkadaşım uyudu baya :)bu filmde nasıl bu kadar puan almış anlamış değilim izlemeden puanlar verilmiş sanırsam bu filme gitmeyi düşünüyorsanız bir kez daha düşünün derim paranıza yazık
Bu hafta herhalde yaza özgü nasıl olsa seyirci filme gelmez diye dağıtımcılar kötü filmleri sundular sinemalarda. Harry Potter serilerinin adeta çok kötü bir çakması olmuş (bu sefer başrol oyuncuları çocuk değil adeta onlar gibi davranan orta yaştaki oyuncular)Sihirbazların Çırağı. Ben bu kadar kötü bir Nicolas Cage performansı gördüğümü hatırlamıyorum, Alfred Molina ondan berbat hele bir Monica Bellucci var ki insanın niye bu filmde oynadın ki diye sorası geliyor. İnanın bana en iyi performansı genç Daveı oynayan oyuncu sergiliyor. Filmi tek kurtaran şey görsel efektler.
Film başlarda güzel ilerliyordu da sonradan bayağı sıkıcı bir hal aldı. Bayağı güzel espriler vardı yalnız... Esprilere 2 görsel efetklere 2 puan veriyorum 4/10
Öncelikle bu yorumu 17 yaşındaki biri olarak yazıyorum.Filme N.Cage için gittim bugün ve fragmandan sonra çok büyük bi beklenti ile.. Fakat gerek olayların çok hızlı gelişmesi gerekse Dave rolündeki Jake Cherryin çok kötü oyunculuğu ve gereksiz espriler filmi sinemada izlemekten çıkarmış..evde vakit geçirmek için izlenebilir puanım 10/6.5Filmin hitap ettiği kesim 7-15 ve aile filmi..
Eğlendim filmi seyrederken,Walt Disney&Jerry Bruckhimer ortak yapımı film zaten.Efektler we çekimler gayet güzeldi.Her ne kadar Starwarsa göndermenin yapıldığı sahnede bizim haricimzde gülen kimse olmaması tuhafımıza gittiyse de,film görewini fazlasıyla yerine getiriyor,sinema seyretmelik we unutmalık 1 film.7,5/10