Ölümcül Deney: Kıyamet
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Jill Valentine ile tanışma vakti...
beck31
beck31

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İlk filmdende kotu olan hic mi hic begenmedigim bir film, vakit kaybi bence.Birkac oyuncu hatrina 10/6
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bir ’’ilk film’’ olarak,Alexander Witt’in sınıfı (ortayla da olsa) geçtiğini söyleyebiliriz.Filmin başlarında Jill’in karakola girdiği sahnenin oyun tarzında çekilmesi (Doom’dan daha önce çekildi bu film) çok iyi düşünülmüş özellikle.Pek alışılmadık şekilde,ilk filmden daha başarılı olduğu kanaatindeyim.Hem bu sefer sonu da daha heyecenlı bitiyor.Dört gözle ’’Extinction ’’ı bekliyoruz.
odinhan
odinhan

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İlk film ile aynı çizgide,kaliteli çekim ve kurgusunu devam ettirmiş...
Chev
Chev

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İlki kadar ilginizi çekecektir ayrıca bu rol için Milla dan daha iyisi düşünülebilirmiydi bilmiyorum , sonuç olarak izlemeyen kalmasın bu seriyi ; )
ozzy-badd
ozzy-badd

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
En az 1. film kadar iyiydi ? Gerilim ve aksiyon dolu , sürükleyici bir devam filmi ? İzlerken çok keyif aldım ? 10/9 ?
kemerlee
kemerlee

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İlk filme göre gerilimden daha çok aksiyonu ön plana çıkartan sonunda Jill Valentineyla tanıştığımız başarılı bir korku aksiyon filmi.
Burakrises
Burakrises

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bence gayet başarılı bir film olmuş güzel izlenile bilir 10/8
theyurdal
theyurdal

2 Haziran 2015 tarihinde eklendi
resident evil kısa ve öz en iyi şekilde anlatılan zombi filmi 2. seriye daha fazla olay konulmuş 10 üz. 7.8
naked-soul
naked-soul

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben ilk filmle aynı çizgide olduğunu düşünmüyorum,hatta ilkinden daha fazla beğendiğimi söyleyebilirim ama bu kesinlikle filme hayran olduğumu göstermez.vakit geçirmek için ideal bir film olduğunu düşünüyorum.ancak bunun bir bilimkurgu filmi olduğu göz önünde bulundurulursa hele de teknolojinin filmler için altın çağını yaşadığı bu dönemde bu filmin imkanlardan mahrum kaldığını düşünmeye başladım.özellikle garip yaratığın koşuşturduğu sahneler oldukça iticiydi.filmin sonu ise gerçekten merak uyandıracak bir biçimde bitti,açıkçası serinin üçüncü filmini merak etmiyorum desem yalan olur...
potasyum
potasyum

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Güzeldi.Milla Jovovich bir harika
wolkiwolki
wolkiwolki

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
Devam filmleri genelde ilkini aratırlar hep ama, bana göre ilkini aratmayan devam filmlerinden biri.Teknik olarak zaten üstün ilkinden ama senaryo olarak da hiç de aşağı kalmıyor ilkinden.Gayet iyiydi bana göre :))))
banadolu
banadolu

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ilki daa ii amna bu filmde ilkini mumla aratmayacak derecede iyi.çok ii olmamasına ise kötü çekilen dövüş sahneleri ndn olmuş.yine de yeterli gerilim,aksiyon,alice ve jill oldukça serinin durması için bir ndn yok.özellikle köpekleri her bölümde grmk isterim
gskaltay
gskaltay

28 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ben filmi 1 ay önce izledim (divx)...mükemmel olmuş ilkinden daha güzel ama üzüldüğüm şey filmin bitmemesi yani 3. filmide bekliyeceğiz..bu arada dövüş sahneleri biraz matrix havasında alice ne kadarda trinity gibi dövüşüyo bide NEMESİS çok karizma ya o bazuko tutuşu atışı süper...10/10...
mehtap6
mehtap6

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence başarılı bir film.birincisinin devamı niteligine süper hakim bir film olmus.