Virüsün etki alanı gitgide büyümektedir. Tabiki tehlikelerde. Zorlu mücadelede hayatta kalan seçkin kişiler Alice yardım etmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu zorlu mücadelede birisine güvenmekten başka çaresi kalmayan ekipte işlerin nasıl gideceği merak edilen en büyük dürtü.
buda 1.cisi gibi çok güzell ama en az puanı almış ona üzüldüm açıkcasıResident Evil hayranıysanız benim gibi mutlaka izleyinn kaçırmayın derimm :)10/10 favorimm :)
korku-aksiyon film arayanlar işteee resident evil filmin 1.si ve bunu 5 ten asagı ızlemedım ve 3.sunu sabırsızlıkla beklıorum cunku benım favorım koleksıyonumdaki en iyi parcalardan biri...:D:D:D:D
bencede o helikoptere roket atma sahnesi oyunla aynı yani nemesis Alice'in helikopterle şehirden kaçmasını önlemek için helikopteri havaya uçuruyor! odysseyus yorumlarını seviyeli bir şekilde yap ,filmi ve oyuncularu sevmiyor olabilirsin ama bu kadarı da FAZLA!!!
ben filmi 1 ay önce izledim (divx)...mükemmel olmuş ilkinden daha güzel ama üzüldüğüm şey filmin bitmemesi yani 3. filmide bekliyeceğiz..bu arada dövüş sahneleri biraz matrix havasında alice ne kadarda trinity gibi dövüşüyo bide NEMESİS çok karizma ya o bazuko tutuşu atışı süper...10/10...
Bence film çok süper olmus bekledigimden daha iyi ama tek anlamadıgım korkutmak ve ya germek için hep karanlık yerler kullanıyorlar herneyse resident evil 3 çok güzel bir kapı açmıslar benim pek oyunuyla alakam olmadığı için soruyorum filmin sonunda Alice neye dönüşüyor! Bilen varsa cevap yazsın!