ozansarikaya
5 Aralık 2004 tarihinde eklendi
RE2 filmine gidecektim ama burdaki filme olan kötü eleştirilerden sonra gitmekten vazgeçtim. nedense burda sadece 1 arkadaş RE2 ye iyi diyor? bu arada Half-Life'dan sonra en iyi oyun olan DOOM'un da filmi geliyor hemde Pankreas güreşçisi "The ROCK" da oynuyor süper olucak bence!!!
BENCE DAHA YARATICI GÜZEL OLABİLİRDİ .RES EV .1 GÜZELDİ ,YER ALTI OLAYI FALAN LABARATUVAR ,DENEYLER 2 Cİ DE OLAY ABARTILMIŞ İĞRENÇ BİR HAL ALMIŞ KÖTÜ .OYUN SENARYOSUYLA ALAKASI YOK ,OYUN DA OLMAYAN ADAMLAR VAR ÖR MİLLA JOVOVİC (ONUN NE İŞİ VAR) NAPIYO YANİ FİLİMİN İÇİNE ETMİŞ YANİ JİLL VALENTİNE DENİLEN KİŞİ Kİ O OYUNUN ASIL KAHRAMANI 2 PLANDA NASIL İŞTİR ANLAŞIL MAZ . KÖTÜ OLMUŞ OYUNDA RES 1 DE SARAY DA - 2 DE SOKAKTA -3 DEDE SOKAKTA BAŞLIYOR . OYUN TİPLEMESİYLE SÜRÜLÜYORSA BU FİLM OYUNUN SENARYOSUNA BAĞLI KALMAK EN GÜZELİ DİYORUM.SİZLERİN GÖRÜŞÜNÜ BİLMEM ARKADAŞLAR GELECEK TE FİLM YAPARLARSA NEMESİZDEN FARKLI HANGİ TİPLEMEYİ KULLANACAKLAR MERAK EDİYORUM BENCE TİPLEMELER İDARELİ KULLANILMALIYDI DİYORUM NEMESİS İLE DİĞER KAFA EMİCİLER AYNI FİLMDE OLMASI KÖTÜ OLMUŞ . BU DA FİLM DE İLERİYİ DÜŞÜN MEYEN BİR SENARİSTİN BAŞA GEÇİRİLDİĞİ ANLAMINA GELİYOR.TAVSİYE ETMEM DİYORUM ALMADAN ÖNCE YİNEDE BİR DÜŞÜNÜN :-)))))
Bence bu tür filmler piyasa filmleri. Bilimkurgu türünün bukadar aşağılara çekilmesine üzüldüm. Tahminim filmi izleyenlerin %90 ı bilgisayar oynunun hastaları. Ben bu filme karşılık Cüneyt Arkın ın Dünyayı Kuratan Adam filmini tavsiye ediyorum.