buda 1.cisi gibi çok güzell ama en az puanı almış ona üzüldüm açıkcasıResident Evil hayranıysanız benim gibi mutlaka izleyinn kaçırmayın derimm :)10/10 favorimm :)
Film tam gaz devam ediyor ama birincisinden daha güzel olmuş gibi geldi bana tabi michelle de olsaydı daha süper olurdu umarım 3.sü de böyledir film çok güzel tam bir aksiyon izlemenizi tavsiye ederim..
filme 10 uzerınden 9 verdim ancak anlamadığım tek nokta şu: alice in saçları ilk filmin sonunda sarıydı.. ama bu filmin başında nası kahverengiye dönüşmüş? kuaföre mi gitmiş acaba o arada?
Şehrin Ortasında Kıyamet Aksiyon istiyorsanız, bilimkurguya da hayır demiyorsanız.Şimdi Ideefixe'ten hemen siparişi veriyorsunuz. Film birincisinden bir adım değil bir kaç adım önde, kişilerin ruh hali çok güzel işlenmiş. Aksiyon doruk noktasında. Kıyamet'in ortasında kalan bir grup "Star" ekibi, Alice ve küçük kız acaba Raccoon City'nin yüksek duvarlarından geçip bu kıyametten kurtulabilecekler mi? Merak ediyorsanız mutlaka seyredin.
ben ilk filmle aynı çizgide olduğunu düşünmüyorum,hatta ilkinden daha fazla beğendiğimi söyleyebilirim ama bu kesinlikle filme hayran olduğumu göstermez.vakit geçirmek için ideal bir film olduğunu düşünüyorum.ancak bunun bir bilimkurgu filmi olduğu göz önünde bulundurulursa hele de teknolojinin filmler için altın çağını yaşadığı bu dönemde bu filmin imkanlardan mahrum kaldığını düşünmeye başladım.özellikle garip yaratığın koşuşturduğu sahneler oldukça iticiydi.filmin sonu ise gerçekten merak uyandıracak bir biçimde bitti,açıkçası serinin üçüncü filmini merak etmiyorum desem yalan olur...