izlediğim en berbat filmlerden biriydi.keşke yorumları dikkate alıp boşuna zaman kaybetmeseydim.kurdu diye birşeyden bahsetmek nerdeyse mumkun değil.mantıksal yorumdan tamamen uzak.nerden gelip nereye gittigi belli olmayan tabir doğruysa bir kaç ağa önune gelene istediğini yapıyor bla bla bla...eğer filmi izlemeyi düşünüpte oturduysaniz bence bir daha düşünün.
Klasik aksiyon filmlerinden biri daha..Artık bu kaçırılma,fidye,rehine ve soygun filmlerinden vazgeçmeli Hollywood..Çünkü bütün filmler birbirinin kopyası olmaya başladı..Sadece boş vaktiniz varsa ve bu tür filmler seviyorsanız izleyin derim gerisi boşa zaman kaybı!!
Aksiyon filmlerini sevenleri hayal kırıklığına uğratacak,klişelerle dolu,sıkıcı,zaman geçirmek için bile izlenmemesi gereken,ancak hayatındaki 106 dakikayı berbat bir şekilde geçirmek isteyenlere önerilebilecek bir film. 2/10
bence güzel bi filmdi.ne kadar kalsik türden olsada insanı ekrana bağladımı iş bitmiştir yani sonun merak ettiğiniz bi film hep iyidir.bunu izleyende bence sonunu merak ediceği için iyi bi film....val her zmanki gibi iyi.....
Ne yazık ki val kilmer bir kez daha çuvallamış geliyor içimden . 'Aziz' filminden beri o donuk ve sakin macera adamı kimliğinden sıyrılamamış karakterini bir kez daha ekran başına taşıyor, tüm o kendinden emin duruşu ve boğazdan gelen sesine rağmen teatral bir janrı ezberlemişcesine tekrarlayan mimikleri ile ne yazık ki Val kilmer kaliteisin kaybetme sınırında. Şimdi aş rolden niye bu kadar söz ettin diye soracak olursanız, arka planda gizlenmeye çalışılan senaryo açılıp kamera tüm film boyunca Kilmer'in sıratına suratına tutulmasa daha sürükleyici bir politik gerilim çıkabilirmiş gibi geliyor bana. Ne yazık ki vasat bir macera diyeceğim. Etkili sahnelerden yoksun ve kurgunun yönetmenin elinde eriyip gittiği bir koşturmacaya dönmüş film. Biraz klişe olacak ama iyi düşünmüşler ancak aceleye getirmişler lafından alamayacağım kendimi. Yine de maceraseverler, filmden büyük beklentisi olmayanlar zevkle izleyeceklerdir.