3,9
Infernal Affairs hakkında görüşlerin ?
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel, çok güzel bir film.. özellikle the departed ı izledikten sonra, bu denli güzel yorumları sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.. emin olun her karesi (the departed’dan) daha gerçekçi daha heyecenlı daha sürükleyici daha ve daha.. oyuncuların akıllarda uzun süre yer edecek performanslarıda cabası.. iyi seyirler..
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar bende filmi bir sene önce izledim bu film gerçekten bir başyapıt izlemediyseniz kesinlikle izleyin pişman olmayacaksınız 10/10
12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
maalesef scorsesein köstebeki bu filmin yanında hiç kalır. Hem infernal affairs üçleme tamamını . filme notum 10/10
11 Mart 2008 tarihinde eklendi
Taklitçi ABD yapımı The Departed'ı izlemeden önce Hong Kong yapımı Infernal Affairs I,II ve III'ü izlemenizi tavsiye ederim.
11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten de martin scorsese hak etmediği bir filmle oscar aldı.bu harika filmi yeniden yorumlamanın manası yoktu.insanlar ne güzel yapmışlar işte neden peşini bırakmamışlar,neden güzel filmleri değil de kötü filmleri yeniden çekmiyorlar?neyse çok doluyum bu konuda;çünkü bu filmin içinde bulunduğu seri,benim en sevdiğim seridir.Tony Leung Chiu Wai muhteşem bir oyuncu.bu filmde karakterinin çökmüş ruh halini anlatan öyle harika bir iş çıkarmış ki etkilenmemek elde değil.benden size tavsiye:eğer izleyecekseniz bu birbirinden güzel üç filmi izleyin.inanın diğerine gerek yok.
4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir kurgu. Kimin dost kimin düşman oldğunu anlayamıyorsunuz. devam serileri sitede yer almasada onları da mutlaka seyretmelisiniz..
3 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin orjinalleri her zaman daha iyidir. Köstebek in bu filmden yapılıp oskar alıp bunun almaması gerçekten ilginç