Çok şahane bir film değil çok berbat da bir film değil sadece boş vaktinizde canınız sıkıldıysa izlenecek bir film.Baştan sona sınav soruları ve onu çalmaklada geçtiği için biraz da sıkıcı ama müzikler çok iyi.özellikle çocuğun kız için kendini feda edip polisin onu tutuklaması anında çalan müzik.
Senaryo berbat ötesi, zaman geçirmek için bile izlenmez. Sıradan bi gençlik filmi. Tek güzel yanı Roy isimli otçu çocuk.Rolünün hakkını vermiş. Ne senaryo ne çekimler ne de film Tek öne çıkan isim Roy. İyi oynamış doğrusu.İlerde iyi yapımlarda göreceğimize inanıyorum.
tamamen zaman kaybıçkonu kağıt üzerindegüzel ama sonuç çok kötü.sonu şaçma ötesi.inanın bunu yeşilçamdaki yönetmen ve seneristlerimiz bundan çok daha eğlenceli yaparlardı paranıza yazık
Aslına bakılırsa; ben pek beğenmedim filmi. Çok vasat bir yapım. Herhangi bir büyüleyicilik yok aslında. Oyuncular bir şeyler başarmış gibi ama senaryo kötü olunca ne işe yarar.