emrecelikkol
22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
savaş sahnelerinde 5sıra asker var oyunculara para harcarken filme o kadar harcanmamış savaş sahneleri berbattı gereksiz bir film bu zamana kadar izlemediğimide üzülmedim şimdi izlediğime üzüldüm ama
filim gayet iyidi,olması gerektiği gibidi ama bazı arkadaşlar baştan sona savaş sahneleri istiyo sadece savaş sahnesile tarih anlatılmaz,iskenderin ruh hali özel hayatı düşünceleri her yeni ülke fetih ederken karşılaştığı zorluklar ve savaş sahneleri çok iyidi herşeyi kötü olsa bile sadece oyuncular ve yönetmeni için bile gidilir 10/8
sıkıcı ve kötü bir film.Normalde filme daha sıcak bakardım ancak dışardan bakınca çok iyi bir film olarak göründüğü ve izleyince sizin beklentilerinizi karşılamayıp hayal kırıklığına düşürdüğü için 6 veriyorum.Eğer uzun bir tarih anlatımına dayanabilen bir tarihseverseniz izleyebilirsiniz.Ancak okulda tarih derslerinden nefret eden biriyseniz eğer size lisedeki tarih öğretmeninizden başka bir şeyi hatırlatacağını zannetmiyorum :(
ben 300 spartalıya göre 10 kat daha iyi buluyorum.en azından gerçek yaşama uygun.savaş sahneleri özellikle iyi denebilir.savaş isteyenlere tavsiyem olabilir.
Cok ama cok sıkıcı yapilmis.Oyuncularin performanslari icin belki izlenebilir sahsen ben Jared Leto icin izledim, biraz daha atraksyion olabilirdi 173 dakika icinde...
son yıllarda izlediğim en rahatsız edici ve sıkıcı tarihi film süresi çok uzun senaryo çok zayıf çorba gibi bi film oliver stone gibi bi yönetmen e yakışmayan bi film ben ce ki onun önceki filmlerini izleyince sizde hak veririsiniz u dönüşü katil doğanlar müfreze kazanma hırsı v.s daha bi sürü orjinal film kazandırmış bi yönetmene yakışmamış ben beğenemdim nerde bi braveheart gladyatör cennetişn krallığı onların yanına bile yaklaşamaz..........