morwena-2
25 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bu filmi yaklaşık 1 yıl aradım ne vcd bulabildim ne netten indirebildim en sonunda buldugumdaysa hayal kırıklıgı...nedendir bilinmez seri seklindeki filmlerde fix bi hata vardır ne kadar cok devam filmi yaparlarsa kalite o kadar cok düşer bu film de aynen öyleydi...ilkinde enteresan bi konu eglenceli sakar bi kız vardı...bundaysa komedi yapmak amacıyla o kadar kasmıslarki ellerine yüzlerine bulaşmıs hakkaten komik olmus ama sahneye deil filme ve yapıma gülüyosunuz...birinciyi begendiyseniz ve benim kadar takıntılıysanız izleyin yoksa izlemeyin bayıyo insanı.
ben ilkini daha çok beğenmiştim!ama bunuda keyifle izledim!böle romantik komedi tarzı filmleri her zaman için başarılı buluorum!aradaki istisnalar hariç!izlemenizi tavsiye ederim...
filmin vcd sini izledim beklediğim gibi çıkmadı hayal kırıklığına uğradım 1.incisini izlemediğim için güzel olup olmadığını bilmiyorum. boş zamanınız varsa çok sıkılıyorsanız va anne hathaway hayranıysanız cd sini alın izleyin 5/10
Ya kimseyi bilmem ama ben bu tip filmleri çok sewiyorum belki asla gerçek olmayacak bi şeyi anlatıyo ama kurdukları dünya benim gerçekten hoşuma gidiyo ayrıca ben filmin birincisi kadar ikincisini de beğendim konuyu güzel belirlemişler bence çok tatlıydı!!
Ne diyeyim ilk film oldukça eğlenceliydi. Doğrusu sakar bir kız dan prenses oluyormuş:) Mia şimdiden favori karakterlerimden biri oldu. Tabii bakalım bu bölümde yine ne sakarlıklar yapacak bizim acemi prenses.
ilkini izlemedim ama okuduğum kadarıyla ikincisi klasik türk filmleri tadında. hani vardır ya fabrikatör baba ölmek üzeredir mirasını oğluna bırakacak ama oğlunun evlenmeden mirası alamayacağını söyler. ve devamı........ ama seyretmeyi düşünüyorum.
bastan sona seyircinin beklentileri ile gelisen, pazar gunu tv sinemasi tadinda bir film. Hafif, hemen unutulacak cinsten. Hicbirsey beklemeden rahatlikla tuketebileceginiz bir film...(4/10)