izledikten kısa süre sonra ağızda bıraktığı tad yok olup gitse de izleyicisini yormayan, sıkmayan, kendi halinde bir film. hem rengi hem de öyküsü bakımından adı gibi beyaz diyebiliriz. fargo'nun daha temizi, daha iyi aile çocuğu olanı gibi bir şey. robin amcanın tırlak ve küfürbaz karısını oynayan holly hunter filmin en çekilir noktası. kadının her sahnesi ayrı bir enteresandı.
Filmin herhangibir öngösterimini görmeden, sadece burada yazılmış, kısa özetine bakarak nasıl 'beni heyecanlandırmadı, kötü film, konusu kötü vs..' gibi eleştiriden uzak yorumlarda bulunulabiliyor şaşıyorum doğrusu!Filmi izledim ve kara mizahtan hoşlananlar için gerçekten güzel film. Holly hunter’ı cok begendim, güzel oynamış, diğerlerine göre.Bence suanda piaysadki izlenebilecek filmlerden bir kaçı.
Sadece Robin Williams adını görerek izlemeye karar verdiğim bir filmdi.. Pişman olmadım ama Robin Williamsı ilk defa bu tür bir filmde izlediğimi söylemeliyim.. Elinize geçerse izleyin derim orjinal bir yapım..
Fena bir film değil.Hatta yer yer hoşuma bile gitti ancak genel olarak çok tarzım olmadığı için, dönüp tekrar izlemeyeceğim kesin.Robin Williams için izlemiştim ama, pek de umduğum gibi değildi...
Fargo ve Simple Plana benzemeye çalışan ama bunu çok belli ettiği için yanlarına yaklaşamayan bir film olmuş. Holly Hunterı bu filmde çok beğendim diğer oyunculuklarda güzel ama eksik bir şeyler var ve bu kendini çok hissettiriyor. Fargo ve Simple Plan filmlerine 9 puan vermiştim bu film 6 alır.
Robin Williams'ın hatırına izlediğim bir filmdi.O kadar kötü bir filmmişki aklımdan çıkarmak için fazla cabalamadım..Paranıza ve zamanınıza yazık derim..kötü bir film vesselam
aslında buradaki yorumlara ve verilen puanlara bakarsanız izleyince karsınıza süper bir film cıkacak sanıyorsunuz.ama bence izleyince bir hüsranla karsılasıyorsunuz.film komik değil.borclu bir adam olan robin williams kardesinin öldügünü beyan ederek ve ölü bir adamı kardesine benzeterek sigorta sirketini kandırmaya calısır.daha sonra kardesinin gelmesi ve ölunun asıl sahiblerinin ortaya cıkması ile olan olaylar arapsacına doner.izlenilecek bir film değil aslında.ama size kalmıs. İyi Seyirler...