türünün gerilim-korku yazıldığına bakmayın, bazı ürkütücü sahneler olabilir ama korku adına çok da etkileyici değil.. genel olarak düşünülürse izlenir..halle berry de olmasa:)
Benim hoşuma gitti. Filmin sonunu tahmin edemedim. Kadın yine iyiydi. Bence oscar adayı bile olabilirdi. Oynadığı karakteri yaşamış. Sonuç olarak iyi bir iş çıkartmışlar.
gerçekten sinemaseverlere hakaret derecesinde kötü bir film.görüntülerdeki hatalar da cabası.halle berry nin oyunculuğuyla biraz toparlamaya çalışsa da klasik sahneleri olan sıradan bir korku filmi olarak kalacak
parachutes;ben de aynı fikirdeyim;ve hatta 4,5tan 5 olur.şimdiye de izlediğim pek çok korku filmini sahne sahne saydım filmi izlerken.aha identity, şimdi tatoo ldu, amanın da 6. his gibi.yani"ben bu anı daha önce yaşamıştım" tadında.cruz iyi fakat berry olmamış;filmle ilgili yorum ayzan kişiye de kesinlikle katılıyorum ki kocası hiç ama hiç olmamış.zaten ilk öpüştükeri sahnede;hoppala dedim bir kere.. benden böyle...
bence gayet hoş ve takdiri hak eden bir film.the ring ten bu yana beni etkiliyebilen nadir bir gerilim filmi.halle berry iyi penolope cruz un performansı bence mükemmel.ayrıca konu çok orjinal klişe diyenleri kınıyorum onlar herhalde klişe görmemiş.filmdeki kurgu harika.filmin sonuna kadar merakla bekliyorsunuz.bu filmde yapımı geçen herkese teşekkür ediyorum.mutlaka izlenmeli.izlemeyenler çok şey kaçıracaklar bence.
Filmle alakasız arkadaşlar kusura bakmayın.harakiri denilen arkadaş.. Filmlerin sonunu yazmak büyük bir marifetmiş gibi konuşuyorsun. Vizyon filmlerini VCD’lerden alıp evinde izleyen bir şahsiyetsin sanırım. Ondan sonra filmlerin sonunu yazdım, editörler yorumumu neden siliyor diye hayıflanıyorsun. Beyazperde.com editörlerini kutluyorum, böyle anlamsız insanların anlamsız yorumlarını sildiği için.
Ben filmi beğendim. Gerilim filmi sevenlere tavsiye ederim. Bence klişe falan da değil. Bu arada harakiri adlı arkadaş eğer filmlerin sonunu buraya yazıyorsa ve beyazperde.com bunu siliyorsa, beyazperde.com'u kutluyorum. Buraya filmin sonunu değil film hakkındaki görüşlerinizi yazınız. Ayrıca bu arkadas vizyona girmeyen 10 adet sinema filmini hangi medyada seyredebilir de sonunu buraya yazar?
oyuncu kadrosu ve görsel güzelliği hariç pek bi numarası yok. her zamanki gibi üç beş sıçramalık ani sahne ve sürpriz bir son (o kadar da sürpriz de değil aslında, tahmin edilebilir.)
dark castle'den bir rica: lütfen artık film yapmayın. hatta batın siz, iflas falan edin. bi kere de güzel bi korku filminizi görelim ama di mi ya? a aa..
Korku sinemasının konu bakımından bir çıkmaza sürüklendiği gerçek. Gothika da son derece klişe bir hayalet hikayesinden fazla birşey değil. Gene de izlenebilir bir film. Hoplat-sıçrat efektleri güzel en azından. (1. sırada perdenin dibinden izlemek zorunda kaldığım için bayaa bi hopladım.) Fakat iyi bir hayalet hikayesi izlemek istiyorsanız Alejandro Amenebar'ın 'The Others'ını tavsiye ederim..