Kesinlikle başarılı buldum. Gerilimi gizemi gayet yerinde. Olay açıklanmadan kısa bi süre önce kendiniz buluyorsunuz. Ama bu zevkini kaçırmıyor. Tek üzüldüğüm konu Penelope Cruz ve Robert Dawney'in arka planda kalmas. Nerdeyse figürandılar daha fazla görmek isterdik ikisinide tavsiye edilir
son derece klise ve basit bir film...bana da what lies beneath i hatirlatti ama o bundan kat kat ustun tabii belli bir atmosfer yakalanmis fakat yeterli degil
Ben sevdim filmi bir gerilim filminden bekleneni fazlasıyla veriyor.Halle berry bu film için adeta biçilmiş kaftan penelope cruzda iyiydi müziklerse zaten ayrı bir şey.İyi bir gerilim izlemek isteyenler buyursunlar.
Halka,What Lies Beneath,Garez ve bu örnekler çoğaltılabilir tek fark araya Halle Barry ve birazda Penelope serpiştirilmiş,sonuç olarak bir kaç efektli böö sahnesi haricinde pek birşey vaad etmiyor.10/7
filmi daha önce hakkinda duydugum kötü elestirelerden sonra sinemada izlememistim ama nihayet dvdde izleme sansim oldu...özellikle ilk 45 dakikasi cok merak uyandirici ve korkutucu...sonuna dogru gittikce türün kliselerinden nasiplense de bu kötü bir film oldugu anlamina gelmiyor...türün en iyisi deil ama bence bu film pas gecilmemeli..hala sinemada oynuyormu bilmiyorum ama dvdsi piyasada haberiniz olsun izlemeyenler:)
Çok başarılı bir film. İlgiç bir konusu var. ben izlerken çok etkilendi. Çoğu sahnelerindede yerimden sıçradığım oldu. Bazı ani çıkışlar çok güzeldi. Harry Berry çok başarılı oyunculuk çıkarmış. tavsiye ediyorum kesinlikle kötü eleştiriler sizi yanıltmasın....
Ne diyebileceğimi bilemiyorum. Gerçekten ço0k kötü. Hatta olay örgüsü bakımından izlediğim en kötü film diyebilirim. Yazık olmuş, hem oynayana, hem çekene, hem izleyene...
bence gayet hoş ve takdiri hak eden bir film.the ring ten bu yana beni etkiliyebilen nadir bir gerilim filmi.halle berry iyi penolope cruz un performansı bence mükemmel.ayrıca konu çok orjinal klişe diyenleri kınıyorum onlar herhalde klişe görmemiş.filmdeki kurgu harika.filmin sonuna kadar merakla bekliyorsunuz.bu filmde yapımı geçen herkese teşekkür ediyorum.mutlaka izlenmeli.izlemeyenler çok şey kaçıracaklar bence.
kesinlikle sizi süpriz finaliyle şaşırtacak koltuklarınıza çivileyecek gerilim dozunu çok iyi ayarlamış bir film..Aldığı puanı fazlasıyla hakediyor..Türünün tutkunlarınıda çok güzel doyuruyor..
Arkadaşların zoruyla üniversitenin sinemasında bu filme gittim ama karşıma hayaletli mayaletli insanı finalinde şaşırtıcağını zanneden bir film çıktı karşıma. Hayaletli filmler 80li yıllarda kalmamışmıydı hayaletle mi korkutacaklar bizi bişey demiyorum Halle Berry o aldığı Oscar'ı öpsün başına koysun nasıl verdilerse...