Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
    3,3
    Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow hakkında görüşlerin ?

reedsternberg
    reedsternberg

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    :)komedi bu denebilecek,kahkahalar atacağınız bir film.İzlemenizi taviye ederim
    jamesbond-2
    jamesbond-2

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    kaliteli komik eğlenceli bir film bekliyordum ama beklentilerimi hiç ama hiç karşılamadı.rob schneider’a bu filmi yakıştıramadım.çok basit espriler var insanı güldürüyor ama esprilerin basitliği.ayrıca filmin afişinde italya gözüküyor ama film burada geçmiyor bunun nedenini anlayamadım.hiç kimseye tavsiye etmem zaman kaybı.4/10
    darkpower-2
    darkpower-2

7 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Ben neden bu filmin bu kadar az puan aldigini ve genelde begenilmedigini anlayamiyorum.0lk film gibi harika degil ama bence çok hos ve eglenceli bir film.Bazi kisiler de örnegin belden asagi esprilerle dolu diyor.Eger bir rob schneider filmine gidiyorsan buna açik olmalisin zaten.Admin her filmi ögle sonuçta.
    dragonfly23
    dragonfly23

3 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Bence rob schinedere yakışmayan bir film olmuş.açıkçası bir kaç komik sahnesi var ama sadece birkaçtane.ama izlerken de sıkılmıonsunuz.
    milla-jo
    milla-jo

9 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Birincisindeki tadı pek alamadım. İnsan ister istemez ilkiyle karşılaştırıyor, ilkinden daha iyi bir şey bekliyor. Sanki biraz abartıya kaçmışlar gibi. Ama yine de eğlenceli bir film. Kahkahalarla güldürmüyor ama sıkmıyorda.
    gskaltay
    gskaltay

27 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    ilk filme göre değerlendirme yaparsak gerçekten çok vasat komik sahne sayısı yok denecek kadar az vizyondaki komedi filmlerine göre karşılaştırırsak belki izlenebilir ama tavsiye etmem....
    m-denizersoy
    m-denizersoy

12 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Rob Schneiderin hayranı değilseniz animal filmini bile sevmediyseniz yakınından bile geçmeyin. Rob Schneider sempatizanıysanız bence seyretmeye deger ilk filmin çizgisinden farklı ama yinede tipik Rob Schneider.
    powder
    powder

9 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    bir rob shnider fanatiği olmama ragmen çok büyük hayal kırıklığı yaşadım umduğumdan kötüydü heleki senaryoyu rob yazmış ama bu kadar kötü bu kadar gerizekalı espri nasıl bulmuş anlayamadım filmin en komik sahnesi kedi ile ilgili olan o da resmen ah mary vah maryden çalıntı hele sondaki azılar işte bu hayatında şöle yaptı böle yaptı oradaki espriler iğrenç rob un kariyerindeki en kötü iş.....
    açıkçası ben IT's a man world un 1 bölümünü izlemeyi tercih ederim bu filme
    thailan
    thailan

9 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Bence sıradan bir filmdi. Bel altı ya da politik espri barındıran film. Bel altı esprileriyle daha çok amerikan pastası ya da korkunc bir film serilerini hatırlatıyor. Ama bi farkla. O filmlerde bel altı esprilerinin dozu iyi ayarlanmışken bu filmde çoğu sahnede biraz abartmışlar ve gereksiz uzatmışlar. Tamam film insanı güldürüyo ama bazı sahnelerde de midesi kalkıyo insanın.
    jestience
    jestience

7 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    yaşasın sonunda geldi ve gittim:)birincisi katlar koyar güzellikte bi film olmuş,mükemmel komik ve eğlenceli.. bu adamı sefiyorummm:)