3,8
Ocean’s 12 hakkında görüşlerin ?
26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Şimdi kötü espriler eşliinde,daha filme gitmeden sırf kadrosu yüzünden gidin dien arkadaşlar izin vericek olurlarsa yorum yapıcam.Evet 11den kötü olduğu açık belki de farklı diebiliriz..11in akılcılığı aynen devam ediyor fakat sanki bu özellik 2. filmin bi getirisi deil de amacı.Yani hikayenin önüne,ilk filmin ününün direkt olarak kullanılması geçmiş ve zorlanmış.Kısaca akılcı ama çok akıcı deil..ama bence olması da gerekmiyor,ilk filmi "gerçekten" beyenenler bunu da beyeniceklerdir,oyuncular iyi ama oyunculuk zaten filmde aranmıyor.İlk filmin hayranlarından ve o "ocean's" hayavasını beyenenlerden olarak ikinci filmi tavsiye ediorm..herkese göre bi filim deil!
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film vasat kalmış ilk filme göre .Filmi izlediğime pişman olmaya başlamıştımki.O müthiş sahne geldii.Sadece NightFox’un laserler arasındaki o showu için bile izlenebilir.
22 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu seride gayet guzel olmuş....her seride aynı derecede aksiyon beklememek lazım bence :)
21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
birinci filmi yalnız andy garcia için izlemiştim buna da giderim kesin. ilk filmi çok beğenmiştim.
28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ilki kadar iyi değil zaten hep öyle olmaz mı sıradan bi devam filmi zeta-jones bile kurtarmaya yetmemiş düzgün bi soygun sahnesi bile göremedim, bu kadroyla daha iyisi yapılırdı zaten ilk filmde de yapmışlardı
18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Az önceki yorumu karanlıkta yazmıştım yanlış yazımımdan ötürü özür diliyorum...
5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
film oldukça hareketli, sürükleyici, hoş ve eğlenceliydi.... başka bir şey beklemeyin zaten bu filmden... ama filmdeki olaylar çok hızlı bir şekilde geliştiği için takip edemeyip bazen "aa bu nasıl oldu ya" gibi şeyler söyleyebiliyorsunuz... bide çok fazla geriye dönüş vardı... 3 ay önce 2 hafta önce gibi.... son olarak şunu söyleyeyim, julia roberts'ın julia roberts kılığına girmesi yani kendini oynaması ve bruce willis ile geçen diyalogları çok hoştu....
7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
brad pıtt ın kahkahası neydı ya :))
15 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
valla bu kadar ünlü oyuncuyu bir arada baska bir filmde göremessiniz genel olarak hepside güzel oynamışlar. bu film burada ki kötü yorumlanmasının nedeni. ilk filmin benzeri olması. bu da gayet normal. tam tersi olsaydı yani ilk bu film çevrilseydi. saha sonra eleven çevrilseydi yorumlar tam tersi olacak tı ;) bruce willis 10 dak oynamıs ama yetmiş.
20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
aslında soderbergin kamera tekniklerini sevmem ama bu filmde nedense hoşuma gitti. mesela Trafik’teki o kamera oyunları kafamı çok karıştırmıştı. ilki kadar iyi olmasa da yine de iyi. zete jones ise her filme olduğu gibi bu filme de cuk diye oturmuş.
30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu fiLm bu puanı hakketmiyor bu fiLm ve oceans 11 i beyenmeynlerın fiLm zevki nedir biLmiyorum oceans 13 ünde süper olacağına inanaıyorum
16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk filme göre daha yavaştı ama yinede güzeldi sadece julia robertsi sevmedim ben bu filmde endisi olarak oynaması falan çok yapmacık durdu filmde bide italyan hırsızın hırsızlık yaptığı sahne ve çalan müzik mükemmeldi izleyin bir şey kaybetmezsini bence güzel bir film...
16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzeldi ama ilk film kadar değil
ama yinede tavsiye ederim yani
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence arkadaşlar konuyu anlamamışlar 1 kerede anlanacak film değil bu bence bir kaç defa izlemeliler ilk film çok düzdü yani her şey apaçık belliydi bunda sonu süpriz oluyor ve daha eğlenceli 10/8
18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Vincent Casssel'in şahane müzik eşliğinde yaptığı şov sahnesi beynime kazındı o bile yeterdi.